Snap
  • Mama
  • post_short

Wat zou jij doen met een miljoen?

Even een lekkere luchtige blog in deze tijd van crisis. Wat zou je doen met een miljoen? Fantaseer je mee?

Even een lekkere luchtige blog in deze tijd van crisis;wat zou jij doen als jij opeens de loterij zou winnen?

Ik zou sowieso de 'grote dingen' kopen die aan vervanging toe zijn ( oven, droger, koelkast, fornuis )en daarnaast ons huis helemaal opknappen. Of toch maar een groter huis met grote tuin hier in de wijk kopen? Verder zouden wij waarschijnlijk allebei ( deels ) stoppen met werken om een eigen bedrijfje te gaan beginnen ( media/ internet/tekstbureau ) Ook zou ik een deel van het geld weggeven.

Fantaseer jij mee? Ik ben benieuwd!

10 jaar geleden

Mensen hebben inderdaad heel snel een oordeel klaar!! Wij zitten al 2,5 jaar met dubbele hypotheeklasten en dat is ook géén pretje met 3 kinderen. Krijg regelmatig te horen dat we wel rijk zijn met 2 huizen of grootgrondbezitters zijn. Tot je vertelt dat het andere huis al 2,5 jaar te koop staat en daarom dubbele lasten hebben. We werken ons een slag in de rondte om zoveel rekeningen te betalen per maand, maar je moet ook eten. Dus mensen leer eens niet gelijk te oordelen en te veroordelen voor je het hele verhaal kent.

10 jaar geleden

Tja, toch jammer van die wekker...ha,ha..

10 jaar geleden

Wat zou ik doen met een miljoen??? barkrukken, rolluiken, allemaal nieuwe meubels, zolder verbouwen incl dakkapel, flink shoppen voor m'n kleine vent, shoppen voor m'n man, shoppen voor mezelf, motor voor m'n man kopen, geld op de spaarrekeningen (van onszelf voor later, en voor m'n zoontje. Een groot feest geven voor alle vrienden en familie, en de rest aan m'n ouders geven. Ohhhhhh wat lijkt me dat toch lekker zeg! TRINGGGGGG daar ging de wekker hihihihi. Maar wat is dromen toch fijn.....

10 jaar geleden

Met een miljoen worden eerst de schulden afbetaald incl hypotheek. Er blijft dan nog genoeg over dus gaat er geld naar mijn schoonfamilie in Ecuador zodat daar de boel ook goed kan worden geregeld voor mijn schoonmoeder en mijn schoonzus die invalide is. Dan wil ik graag een rijbewijs en autootje en een iets grotere auto voor ons gezin want het past nu echt net met zijn allen in de auto maar met een buggy is de kofferbak dan ook al bijna vol. Het huis opknappen, dus nieuwe keuken liefst een dakkapel en als het kan ook de badkamer en eens alles door vaklui laten verfen enzo. Als het geld dan nog niet op is dan wordt dat aan de kant gezet voor later.