{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat wordt er minimaal op de blogs gereageerd...

Ligt het aan mij of klopt het inderdaad dat er op de blogs op de nieuwe site veel minder reacties zijn dan op de oude site ??

Afbeelding blog 'Wat wordt er minimaal op de blogs gereageerd...' Achtergrond blur afbeelding

Jammer....dat er zo weinig reacties zijn op de blogs van mama´s sinds de nieuwe site een feit is. Ik betrap mijzelf er ook op dat ik minder reacties plaats dan vroeger maar wat de reden is ???Het enigste dat ik kan bedenken is dat je nu geen berichtjes meer krijgt als er op je blog wordt gereageerd en op je reactie een reactie wordt geplaatst.  Misschien kunnen wij met elkaar  de oorzaak  vinden en wellicht kan mama-plaats er dan een oplossing voor bedenken ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je