{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat wil ik met mijn blog doen??

Ik ben pas 4 jaar lid ofzo :D

Afbeelding blog 'Wat wil ik met mijn blog doen??' Achtergrond blur afbeelding

Ik lees echt bijna elke blog die per mail binnenkomt en hoewel ik echt goede voornemens had om vaak te schrijven over Twan en zijn capriolen, komt het er niet van.
Waarom niet? Mama zijn is een stuk drukker dan ik had dacht tijdens mijn zwangerschap en ten tijden dat ik dit profiel heb aangemaakt :D. Want wat is het fijn om 's avonds als de kleine man in bed ligt gewoon lekker op de bank te hangen.
Aan het begin van mijn zwangerschap dacht ik zelfs nog wel dat ik er een opleiding bij zou kunnen doen (naast dat ik gewoon fulltime werk) hahaha... die opleiding is er dus (nog) niet van gekomen.

Maar wat doe ik dan nu hier wel?? Mijn kleine mannetje wordt eind april alweer 4! En ik begin te merken dat de rust in huis weer een beetje komt. We komen aan dingen toe. Het opruimen heeft nu soms nut (niet dat het na 5 minuten weer geëxplodeerd is) en ik heb dus goede hoop dat ik nu (of in ieder geval als Twan op school zit) voor een blog ook tijd kan maken.
Er gebeurt namelijk zoveel dat ik het ook niet allemaal kan onthouden en hoe fijn is het dat je hier alles kan opschrijven ter herinnering.

Dit moet dus de introductie worden naar een profiel vol blogs :)

Hopelijk tot next time!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je