{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat was het zwaar....

Afbeelding blog 'Wat was het zwaar....'

Mijn vorige bericht is al weer een poos geleden. Dat was niet zomaar helaas. Ik had besloten dat ik opgenomen wilde worden om af te bouwen van mijn medicijnen en aangezien dit eerder niet goed ging dan maar met opname. Ik wil weer de beste mama worden die fenn verdient en dan moet je soms iets heel moeilijks aangaan om dat te kunnen bereiken. We zullen het maar niet over het half jaar hebben waarin we hebben moeten vechten om na school de juiste opvang voor Fenn te kunnen krijgen. Begin december was het zover. De opname. Fenn en ik hadden een grote misknuffel gekocht samen en nog wat dingen voor als we het moeilijk zouden hebben. En dan zie je je mannetje weglopen met je ex waar hij verblijft zonder te weten wanneer je hem weer ziet! 💔 Helaas ging de opname helemaal niet goed en kreeg ontzettend veel lichamelijke klachten die helaas niet serieus genomen werden door de arts. En kon ik fenn daarom ook echt niet zien. Dat wilde ik absoluut niet in die staat. Na twee weken finaal verzwakt gezegd ermee te stoppen. Ik kon echt niet meer! Helaas was dat een reden voor sommige van mijn familie waaronder mijn moeder en stiefvader om het contact te verbreken. Ik was zo zwak dat ik ook niet voor fenn kon zorgen. 😪 Daar zit je dan zonder je mannetje alleen. Zelfs 1 kerstdag en oud en nieuw aan de soepstengel. We slaan even een stukje over voordat het een heel boek wordt. Lichamelijk gaat het nu wel wat beter maar bv eten is nog erg lastig en dan gaat aansterken niet heel makkelijk. Fenn is van vrijdag tot zaterdag weer vast bij mij. En wanneer handig is. Best regelmatig. Ik ben ondertussen op mijn manier verder aan het gaan met afbouwen en dat gaat goed. Helaas komt nu alles pas eruit bij fenn. En zijn alle lastige dingen enorm verergerd. Weigert gezond eten, slaapt slecht, veel angsten, tics, boos, verdrietig enz. Sorry lieverd dat mama deze keuze moest maken. Zo sorry. Maar lieverd we gaan er komen! Ik geloof dat nu 100%! Zo sterk is mama ondertussen. En ik ga je steunen en helpen bij alles wat je nodig hebt!!! Je hebt het nu moeilijk lieverd en dat snap ik! Maar onze liefde is zo sterk dat maakt niets of niemand kapot!!! Ik hou zo veel van je mannetje en vecht net zolang als nodig is! En ja ook als je volgens jou zelf een rot kind bent 😢 hou ik van je en troost ik je ondanks wat je doet schreeuwt of weigert! Ik steun je en weet je jij steunt mij ook meer dan wie dan ook! Want voor jou ga ik door! 

Zo trots op je mijn mooie lieve zoon! 

Liefs

Afbeelding blog 'Wat was het zwaar....'
Afbeelding blog 'Wat was het zwaar....'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je