{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat voor muziek heb je het laatst geluisterd?

Ik hou enorm van muziek, maar als ik zo nadenk hebben de vrolijke deuntjes van K3 en Kinderen voor Kinderen de overhand in ons huis.

Afbeelding blog 'Wat voor muziek heb je het laatst geluisterd?'

"WAT VOOR MUZIEK HEB JE HET LAATST GELUISTERD?"

IMAG0239[1].jpg


Mijn theezakjes zetten me de laatste dagen vaak aan het denken. Elke keer pak ik vol spanning een kopje thee. Want wat zou mijn theezakje me vandaag vragen? Na een aantal vragen waar ik toch wel over na moest denken (hoe zou je heten als je zelf je naam mocht kiezen en wat was de mooiste dag uit je leven), was er dit keer een wat luchtigere vraag: 'Wat voor muziek heb je het laatst geluisterd?'

Ik hou enorm van muziek, de radio staat eigenlijk altijd wel aan. Correctie: stond altijd aan. Inmiddels heeft de radio namelijk plaatsgemaakt voor cd's. Van K3, Kinderen voor Kinderen en Sinterklaasliedjes. En als de radio aanstaat, is het vaak Kleuter radio. Hoewel ik soms zwaar chagrijnig wordt van al die blije liedjes over handjes draaien, 10.000 luchtballonnen, Me and my selfie en Raar maar Waar en ik het liefst keiharde dancemuziek op zou willen zetten, geniet ik er ook enorm van. Van mijn kinderen vooral. Want zij zijn gek op deze muziek. Ze dansen en zingen en hun snoetjes stralen. En ik doe gezellig mee. Vinden zij leuk en ik ook.

Muziek in de auto is een ander verhaal. Dat is mijn domein. En die van manlief. Daar staat altijd de radio aan, liefst op 3FM. In de auto zit een cd-speler, maar dat weten de kinderen niet. En dat houden we zo. Kleuter en Diva hebben het ook gewoon geaccepteerd dat het zo is.

Ooit komt er wel een tijd dat er misschien wel keiharde rock, techno of house wordt gedraaid met volume op hard dat de hele straat kan meegenieten. Dan verlang ik misschien wel naar onschuldige en blije kleuterpop.

Om concreet antwoord te geven op de vraag welke muziek ik voor het laatst heb gehoord dan antwoord ik: K3. Welk liedje? Dat weet ik niet hoor, het lijkt allemaal op elkaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je