{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat vinden jullie van de nieuwe website?

Wat vinden jullie van de nieuwe website, ikzelf vond het in het begin een goed iets maar nu, veel minder, het is veel meer uitzoeken....

Afbeelding blog 'Wat vinden jullie van de nieuwe website?'

Wat vinden jullie van de nieuwe website? Ikzelf vond het in het begin een goed iets maar nu, veel minder, het is veel meer uitzoeken, en de grote knoppen enzovoorts maken het er niet makkelijker op. Ik vind de afbeeldingen die nu veel groter zijn wel leuker, vaak was het erg moeilijk om te zien wat er op de afbeelding stond. Ook bij de winacties vind ik het fijn dat de namen van de winnaar of meerdere er meteen op staan, en niet dat je telkens naar de hele blog moet gaan. Maar dan de nadelen, advies/tips blogs staan allemaal door elkaar en je moet meteen bovenin de keuze maken wat je wilt bekijken, ook is de testpanels stuk moeilijker geworden. Ik kan wel zien welke er zijn en welke er geweest zijn maar niet hoe moet ik me nu aanmelden? Bij de win acties is het nu ook duidelijker om te zien hoe lang de acties nog duurt, dat is duidelijk. 

Hoe zit het met jullie? Vonden jullie het meteen fijn? Waar loop je nu tegenaan? Wat wil je anders zien? Is er een verschil van mening met de eerste keer en dan na een dag dat je de website weer bezocht? Kan iedereen gewoon blogs en reacties schrijven? Zelf had ik daar problemen mee. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je