{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat te doen tijdens je verlof?

Je hebt natuurlijk genoeg te doen tijdens je zwangerschapsverlof vooral als het je eerste kindje is, is er genoeg te leren.... maar,,,

Afbeelding blog 'Wat te doen tijdens je verlof?'

Je hebt natuurlijk genoeg te doen tijdens je zwangerschapsverlof vooral als het je eerste kindje is, is er genoeg te leren. Als je al een kindje hebt, dan heb je daar ook je handen vol aan. Maar als je dan toch ergens tijd overhebt?

Opruimen en het huishouden is niet echt mijn hobby! Gelukkig heb ik een grote meid die het erg leuk vind om mee te helpen met de vaatwasser uitruimen en te stofzuigen. Dus daar geniet ik dan ook volop van. Maar ik kan ook genieten van de dagen dat onze grote meid naar de opvang (lees één dag kdv, één dag Oma en één dag Opa) is. Op deze dagen heb ik tijd voor mezelf als onze kleine vent heerlijk ligt te slapen.

Na het opruimen en huishouden gedaan te hebben, iets waar ik ook echt niet onderuit kom (al zou ik dat soms graag willen ;-)). Kan ik lekker mijn ei kwijt in het knutselen en freubelen. Ik vind het heerlijk om lekker aan de knutsel te zijn. Dit kan ook met mijn grote meid, maar alleen is ook wel fijn. Zo heb ik van de week al zitten armbreien (een sjaal gemaakt), diverse potjes omgetoverd tot kaarshouders en lekker aan de gang geweest met canvasdoeken om daar mooie teksten op de krijgen en dan natuurlijk te versieren. Heerlijk ontspannend werkt dat voor mij!

Tevens heb ik laatst van mijn kids voetafdrukken gemaakt (met witte verf) of een (grijs) houten hart. Deze komen nog aan de muur te hangen met de namen van de kids erop natuurlijk.

Mijn volgende project..... een canvas doek voor mijn grote meid met tekst in de vorm van een hart en voor mijn ventje in een ster. Daarna... canvasdoeken voor Opa's en Oma's met een leuke tekst over grootouders en de regels....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je