{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat te doen met de herfstvakantie

Wat je kunt aankomende herfst vakantie in deze periode.

Afbeelding blog 'Wat te doen met de herfstvakantie  '

Het is weer allemaal moeilijker, de regels zijn weer aangesterkt. De herfstvakantie staat voor de deur dus wat kunnen we allemaal doen? 

Eigenlijk is er nog genoeg te doen. Ga lekker met je gezin naar het bos, neem je camera of telefoon mee en ga een eigen fotoshoot houden. Ik geef je 1 tip mee, als je een foto neemt zak even door de knietjes, dan komt de foto er meestal beter uit. (Hihi tip van flip) 

Ga knutsel spullen halen en ga leuke dingetjes knutselen om je huis heerlijk op te vrolijken. Want ja we zitten nu toch meer thuis dus gezelligheid is altijd fijn. Mijn dochter is bijvoorbeeld ook gek op krijtpotjes maken. Ze doet dit met gewonen stoepkrijt en losse suiker (dit kan ook met zout) en vul zo je glazen potjes met mooie kleuren. 

Maak je van je huis een eigen escape room. Ook dit is geniaal om te doen. Dit kan voor alle leeftijden, ligt er maar aan hoe moeilijk je het maakt. 

Omdat we niet mogen gaan uiteten, ga lekker gourmetten met je gezin. Nogmaals maak het zo gezellig mogelijk. 

We moeten het even zo doen. Maar als iedereen nu even volhoud, zijn we er hopelijk snel vanaf. 

Lieve mensen stay home and stay safe. 


Afbeelding blog 'Wat te doen met de herfstvakantie  '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je