{{ message.message }}
{{ button.text }}

wat moet ik hier nou mee?!?!?!

mijn relatie met mijn vriend (de vader van me dochter)

Afbeelding blog 'wat moet ik hier nou mee?!?!?!' Achtergrond blur afbeelding

Pff, hebben jullie nu ook van die dagen? 

ik word er soms zo moe van, of ja soms...t is vaker dat ik er moe van wordt dan dat ik er niet moe van word... elke dag opnieuw werk ik me n ei uit, niet alleen werk op de werkvloer maar ook thuis t huishouden zorg voor me kleine meid, nu 3 weken me 2 stiefzoontjes erbij, en manlief zit op de bank is momenteel werkloos (hellaas) en volgens mij kan ik niks goed doen in zijn ogen en doe ik volgens hem ook maar vrij weinig in huis terwijl ik altijd druk bezig ben... 

en heel soms neem ik mijn eigen momentjes maar dat kan vaak ook nog niet eens omdat de kleine ukkepuk aan me hangt, of er is wel iets anders te doen in t huishouden waar ik de kans voor heb als de kleine in bed ligt. 

ik weet soms echt niet meer wat ik er mee aan moet, zo vaak discussies gehad die uitlopen tot ruzie en altijd maar weer om t huishouden omdat hij nog te berroerd is om zijn eigen bord van tafel af te ruimen, n keer n stofzuiger er door heen te halen of zijn was ipv naast t bed van zich af te laten vallen in de badkamer in de was mand te doen.

en t ergste van alles is, ik hou zo veel van hem... soms denk ik hoe kan ik van zn LAMBAL houden AAAHGgghhrrr

is dat nou echt bij mij als eenigste in huis zo, zn luie man? die ontzettend lief is maar gewoon geen reet doet en t liefst op zn wenken bediend word?? hebben jullie tips voor me ?????

ik weet t nu ff niet meer hoor!!! HELP!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je