{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat missen jullie bij Mamaplaats?

Ik wil gewoon graag dat het helemaal compleet wordt hier zodat iedereen die aan zwanger worden en kinderen denkt direct op Mamaplaats terecht komt

Afbeelding blog 'Wat missen jullie bij Mamaplaats?' Achtergrond blur afbeelding
Het houd me al een tijdje bezig en ik ben toch wel benieuwd wat jullie hier missen of wat Mamaplaats nog meer compleet zou maken zodat je hier helemaal niet meer weg te slaan bent.... Wat ik bijvoorbeeld erg leuk zou vinden is: - Plekje waar je foto's kan plaatsen van zwangerschapstesten om te delen dat je zwanger bent. En dan kunnen wij je weer allemaal feliciteren natuurlijk ;-) - Bij je eigen profiel meer ruimte om informatie over je kinderen te plaatsen. Dan denk ik aan groeicurve, gewichtscurve en wanneer de tanden doorkomen. Of wanneer je kindje zelf kan gaan zitten of staan of de eerste woordjes... Noem maar op. Schoenmaat, kledingmaat. - Misschien is het leuk als je ook filmpjes hier kan delen... Misschien kan het al maar ik heb het nog niet gevonden. Dat soort dingen, daar denk ik dan aan. Wat vinden jullie van deze ideeën? Of moet er misschien nog een ideebox komen waar we onze ideeën in kunnen stoppen? Ik wil gewoon graag dat het helemaal compleet wordt hier zodat iedereen die aan zwanger worden en kinderen denkt direct op Mamaplaats terecht komt ;-).......... En oja dat mijn spellingscontrole niet meer aangeeft dat het woord niet goed is... Hahaha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je