{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat is jouw ultieme relaxmoment?

Het moederschap maakt van 'tijd voor jezelf' een kostbaar iets. Wat is jouw ultieme relaxmoment?

Afbeelding blog 'Wat is jouw ultieme relaxmoment?' Achtergrond blur afbeelding
Dinsdag schreef ik voor Mamaplaats een artikel over Mindfull Mama en dat is blijkbaar niet voor niets geweest! Ik realiseerde me dat ik mezelf regelmatig voorbij loop. Tijd om daar iets aan te doen dus! Zo gezegd, zo gedaan: de kids gingen toevallig allebei naar een vriendinnetje, dus besloot ik uitgebreid te gaan badderen met maskertjes en tijdschriften. Even echt relaxen en genieten. Wat is jouw ultieme relaxmoment?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je