{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat hou ik van weggeefgroepen!

leuke kleding voor je kids maar weinig te besteden. Iedereen wil toch dat zijn kinderen er leuk uit zien?!

Afbeelding blog 'Wat hou ik van weggeefgroepen! '
Jaaa ik dacht waarom niet een blogje wijden aan het feit dat er steeds meer weggeefgroepen bestaan. Wat ben ik blij dat deze er tegenwoordig zijn. Als deze er niet waren dan hadden we toch heel wat minder spullen en kleding voor onze kinderen en hadden ze maar weinig om aan te trekken. Ken je dat die broek die gister bij je kind nog goed zat is nu ineens te kort, of dat shirtje dat nu zijn beste tijd heeft gehad en toch echt aan vervanging toe is maar dat de portemonnee het niet toe laat. Ik wel! en ik heb via FB ontdekt dat er groepen bestaan waar mensen gebruikte spullen aanbieden die nog een ronde mee kunnen. Via die groepen heb ik voornamelijk kleding en speelgoed voor mijn kinderen kunnen regelen zodat de oudste met leuke kleding naar school gaat en de kleine er ook goed uit ziet. Maar ook wat ik niet meer gebruik of wat de kinderen niet meer gebruiken of passen zet ik op de groep. Via die weg kan je andere mensen helpen en kan je zelf geholpen worden. Ik heb zo de smaak te pakken dat ik via andere weer aan spullen kom en andere mensen er weer blij mee maak. In deze financiele moeilijk harde tijd is het toch leuk om andere blij te maken met spullen die zij nodig hebben en ze er niks voor hoeven te betalen. Ruilen is ook zo leuk iets! Probeer het eens en geef eens gratis iets weg aan een ander wat hij/zij nodig heeft! Een super uitvinding! :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je