{{ message.message }}
{{ button.text }}

wat heb je er aan..

Afbeelding blog 'wat heb je er aan..' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren gebeurde in mijn ogen het onmogelijke.
As zondag is onze kleine meid haar eerste verjaardag..  Mijn vriend vraagt aan zijn moeder tot hoelaat ze moet werken en hoe laat ze er dan zou kunnen zijn. 
Weet ze niet, kan ze nog niet van te voren zeggen. Ze heeft gewoon een werk rooster dus ze weet heel goed tot hoe laat ze moet werken. Maar dat even terzijde. 

Zijn ouders zijn al een aantal jaar gescheiden, maar kunnen elkaar nog steeds niet luchten. Maar je wilt natuurlijk wel gewoon de opa en de oma van je eigen kind op der verjaardag hebben. Dus hadden wij voorgesteld eerst de een, en dan de ander op bezoek. Krijg je ook geen gezeur en geen scheve gezichten.
Maar madame was het daar niet mee eens en beeïndigde snel het gesprek. Allemaal prima. We moesten ook nog de opa van mijn vriend bellen of hij ook nog wilde komen. Maar nee hij was zoooo ontzettend boos. Bleek mijn schoonma daar gewoon te zitten en alles te hebben verteld. En alles nog gelogen ook. Want wij zouden gezegd hebben dat ze niet welkom was en een hoop blabla. 

Om een lang verhaal kort te maken, opa komt niet en schoonmoeders ook niet... 
Krijg ik meteen een berichtje van haar; 'ik kom niet op de kleine der verjaardag en op een andere dag ook nooit meer.'
Nu was ik het ook helemaal zat met haar omdat alles om haar draaide en ze nooit, maar dan ook nooit naar de kleine vroeg. Maar wel elk moment hier willen binnen vallen. En waren we er niet? Dan nog beledigd zijn ook!
Ik heb haar dus even goed de waarheid verteld. Maar het kwam er op neer dat alles door haar eigen zoon zou komen. Hij zou er voor hebben gezorgd dat hij de overgroot opa en de oma van de kleine meid zou hebben afgepakt. Toen had ik het niet meer. Ik heb tegen der gezegd dat ik het heel erg triest vind dat dit hele gebeuren moeten gebeuren om een klein onschuldig meisje haar verjaardag..
En daar zit ik best wel mee. Een meisje wat hier niets mee heeft te maken is er uiteindelijk wel de dupe van. 
Maar ik denk maar zo dat het beter is dat we er nu achter zijn gekomen hoe mensen echt zijn. Of ben ik nu dan toch te hard?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je