Snap
  • Mama
  • Gezond

Wat heb ik toch????

maandag werd ik een beetje verkouden, dus ik ging er s'nachts uit om beneden even een pakje zakdoeken te halen.

Ik was nu toch al uit bed dus ging ook nog even wat drinken pakken. Op het moment dat ik mijn drinken aan het inschenken ben word ik uit het niks kots misselijk. Omdat ik niet wil overgeven besluit ik naar de woonkamer te gaan om even te zitten en hopen dat het over gaat.

Helaas kom ik niet verder dan de gang, uit het niks ben ik flauw gevallen. Daar lag ik dan 3 uur s'nachts mijn man te roepen. Gelukkig hoorde hij me al na 3 x roepen.

Ik was zo geschrokken dat ik begon te janken, ik had me behoorlijk bezeerd want ik ben recht achterover gevallen. De volgende ochtend toch maar even de huisarts gebeld, ik ben wel vaker flauw gevallen maar toen was ik zwanger.

Ik kon gelijk komen, ze kunnen niet veel want het is toch een moment opname, dus even bloeddruk meten, suiker prikken hart en longen luisteren. Maar zoals ik zelf al verwachte ben ik kerngezond.

Maar vandaag is het me weer gebeurd, de kinderen had ik al beneden aan hun broodje zitten en ik liep nog even naar boven om wat te pakken. En ja hoor daar kwam het misselijke gevoel weer ik ging snel op het bed zitten en weg was ik weer.

Ik heb de jongens maar niks laten merken dus toen ik weer bijkwam water in mijn gezicht gegooid en weer naar beneden gegaan.

Toch vind ik het raar en heb net toch voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan die was negatief (dat was ook de bedoeling maar toch ook een klein beetje teleurstelling)ik kan 101 redenen noemen waarom een 3e (4e met stiefzoon) niet handig zouden zijn. Maar toch de gedachte dat er weer iets in je groeid maakt toch iets in je los.Maar dat was dus niet het geval.

 

Maar wat zal het wel zijn? het is mij tot nu toe een raadsel. Ik hoop maar dat het hier bij blijft.

10 jaar geleden

Beter toch. Ook is eventjes lekker aan jezelf denken..!! Groetjes.

10 jaar geleden

Hoi beertje, Het gaat inmiddels een stuk beter. Stress op het werk was volgens mij een grote factor. Ik laat nu na vijf uur de boel de boel en sinds ik deze instelling heb aangenomen zijn de klachten verdwenen. Lief dat je er na vraagt. Groetjes Jennifer

10 jaar geleden

Hoe gaat het nu inmiddels weer met je?

11 jaar geleden

Wat lief dat je het vraagt, Het gaat al wel wat beter ben nog wel regelmatig duizelig maar ben niet meer vrouw gevallen. geen idee wat de oorzaak is.