Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Wat geef je cadeau?

De eerste verjaardag van ons zoontje komt eraan. Een bijzondere gebeurtenis, maar wat geef je hem cadeau? Wat is jullie ervaring? Wat zou hij niet mogen missen?

Voor je het weet komt zijn eerste verjaardag echt in zicht! Wat geef je cadeau? Iets waar hij nog jaren mee kan spelen? Iets wat nu juist leuk is of juist over een half jaar? Iets wat leerzaam is of juist niet? Waar je in de toekomst uitbreidingsset voor kunt aanschaffen?

Ons zoontje van 11 maanden staat los,loopt met kar door huis, klimt zelf af/op loopauto's en rijd ermee vooruit, stapelt blokjes, primo duplo, doet houten ringen om pen en stopt stapel bekers weer in elkaar...

Wat is jullie ervaring? Waar speelt/speelde jullie kindje graag mee?

9 jaar geleden

Heel lastig om voor je kleintje iets te kopen, want ze onthoudt er waarschijnlijk niets van. Wij vonden het ook superlastig, maar wilden toch wel iets praktisch doen, dus hebben we een spaarrekening geopend voor haar 21e verjaardag, samen met opa en oma. Ook hebben we een Bam Bam houten toren gekocht van Puur Basic Kids ( Via www.cadoo.nl, sowieso leuke en originele ontwerpen, ook voor mama )

10 jaar geleden

graag gedaan :) Deze leeftijd is moeilijk om uit te vinden wat ze nou wel en niet leuk vinden, vooral omdat ze zich nog niet lang kunnen concentreren! Trouwens, een activity table was ook leuk hier met water spelen. Wel nat naderhand hahaha. Het hoeft allemaal gelukkig niet duur te zijn ;)

10 jaar geleden

Ja, daar had ik in de winkel vluchtig overheen gekeken, net even een filmpje op internet bekijk en lijkt ook een leuk cadeau! Zo'n autotje kan wel op zijn verlanglijstje! Bedankt voor de tip!

10 jaar geleden

Hamertje tik is inderdaad ook leuk om juist aan familie te vragen! Bellenblaas scoort vast ook goed! Bedankt voor de tips, hier kan ik echt wat mee!