{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat ga jij de komende 24 uur doen?

Gewoon om elkaar beter te leren kennen... Wat ga jij de komende 24 uur doen? Hier onder lees je mijn 24 uur

Afbeelding blog 'Wat ga jij de komende 24 uur doen?' Achtergrond blur afbeelding

Ik zit nu onder werktijd (ja, jullie lezen het goed) deze blog te schrijven. Tussen de middag met mijn brood in mijn hand nog gewerkt, dus ik verdien dit wel eventjes. Straks ga ik de sinterklaasknutsels voorbereiden en de voorbereidingsformulieren van mijn stagiaire doorlezen. 

Zo rond 3 uur/half 4 ga ik richting mijn moeder om de kleine man op te halen. Natuurlijk ga ik niet gelijk weg en drink ik altijd een kopje thee met haar om de laatste nieuwtjes te bespreken. Sommige nieuwtjes worden als roddelen beschouwt, maar dat mag best met mijn mamsie. ;-)

Vervolgens pak ik alle spullen van zoonlief en vertrekken we richting huis om eerst een stop te maken bij de supermarkt. Er moet vanavond gegeten worden, dus dat gaan we straks halen. Nadat we alle liedjes hebben afgespeeld. Want deze bepaalde supermarkt heeft dan die poppen in de zaak die liedjes zingen. En laat mijn zoon dat nou helemaal geweldig vinden.

Zoontje in de auto, spullen erbij en hup naar huis. Dan ben ik vandaag de kok en maak ik een heerlijk maaltje wanneer mijn man thuis komt. Na het eten kijken we vast met zijn drieën naar het Sinterklaasjournaal en waarschijnlijk ook naar Sesamstraat. Heerlijk op de bank met soms een dekentje erbij. Van deze momenten kan ik echt zo geniet.

En dan de avond.... Ik heb helemaal niks in de planning! Geen afspraken, geen dingen die moeten gebeuren... niks. Heerlijk met manlief lekker op de bank. 

Morgenochtend rond half 8 vertrek ik weer naar school. Eerst breng ik mijn ventje naar het KDV. Zodra hij die ziet, begint meneer al te juichen, haha.Hij heeft het daar heel erg naar zijn zin en dat is erg fijn om te zien als moeder. 

Waarschijnlijk is mijn stagiaire mijn klas al aan het klaarmaken voor de dag. Zij draait de dag, dus ik kan rustig aan beginnen. Heerlijk zo'n stagiaire. Dit geeft mij alle tijd om met de kinderen in kleine groepjes te werken. Ideaal.

En dan zijn mijn 24 uur weer om. Waarschijnlijk tussendoor nog even gekeken naar al jullie reacties en blogs. 

Ik ben daarom heel benieuwd.... wat ga jij de komende 24 uur doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je