{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat eten wij deze week?

Elke week blog ik over de recepten die ik aankomende week ga maken. Hier mijn gerechten van deze week.

Afbeelding blog 'Wat eten wij deze week?'

Ik eet altijd 5 avonden in de week thuis en 2 avonden bij mijn schoonouders. Ik koop op zondag dan ook in voor 5 maaltijden. Deze week is mijn man 3 avonden weg en eet ik daardoor ook 2 avonden niet thuis. Deze week staan er dan ook maar 3 maaltijden op het menu.

  1. Kip madras met rijst met het pakket van de Albert Heijn. Hier hoef je zelf alleen kip en rijst bij te kopen. Je moet alles wel zelf snijden en bereiden maar ze hebben het gewoon al lekker voor je bij elkaar geraapt. Soms heerlijk makkelijk. Het pepertje doe ik er niet tijdens het koken in maar zet ik er los naast. Zodat Nino gewoon mee kan eten en wij het wel iets kruidiger voor ons zelf kunnen maken.
  2. Prei met roomsaus, vegaworstjes en gekookte zoete aardappels.
  3. Bloemkool ovenschotel met mager rundergehakt en aardappelschijfjes

Als extra optie voor als ik toch nog een dag thuis eet kan ik de pesto pasta met spinazie die al twee weken op het menu staat maar nog steeds niet gegeten is nog maken. Heerlijk om zo een back-up gerecht in huis te hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je