{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat eten we vandaag?

Iedere dag weer een lekkere, gezonde en afwisselende maaltijd op tafel zetten: de laatste tijd valt dat niet altijd mee. Als ik zo om me heen kijk, eten onze kinderen zo slecht nog niet, maar toch wordt het voor mij steeds moeilijker om de  afwisseling er in te houden. Natuurlijk ook onze kinderen houden van de 3 P`s (Pannenkoeken, Pizza, Patat of in ons geval eigenlijk de PPF: Friet), maar daar kunnen we vanzelfsprekend niet de hele week mee vullen.

Afbeelding blog 'Wat eten we vandaag?'
Iedere dag weer een lekkere, gezonde en afwisselende maaltijd op tafel zetten: de laatste tijd valt dat niet altijd mee. Als ik zo om me heen kijk, eten onze kinderen zo slecht nog niet, maar toch wordt het voor mij steeds moeilijker om de  afwisseling er in te houden. Natuurlijk ook onze kinderen houden van de 3 P`s (Pannenkoeken, Pizza, Patat of in ons geval eigenlijk de PPF: Friet), maar daar kunnen we vanzelfsprekend niet de hele week mee vullen. Regelmatig maken we 'zelf' pizza (met een beetje hulp van de Jumbo bodem en saus). Super gemakkelijk en de kids vinden het geweldig om mee te helpen. Bovendien beleggen we de pizza behalve met tomatensaus en kaas ook met hamreepjes en champignons (alleen de jongste). Daarnaast een schaaltje ijsbergsla en stukjes komkommer en klaar is je maaltijd! In onze voorraadkast stond nog een pak Burrito`s en vandaag besloten we deze maar eens op te maken. Voor de kids zonder de pittige kruiden en paprika, maar jammer genoeg hadden de meiden na 3 hapjes opeens 'buikpijn'. Ze moeten van ons wel even proeven, maar dwingen werkt alleen maar averechts is mijn ervaring. Boerenkool met worst, aardappeltjes,vlees en broccoli of boontjes ('groentenfrietjes') en soep met ballen plus stokbrood gaan er wel goed in, maar ik merk zelf dat mijn vriend en ik steeds meer een afkeer gaan krijgen van zulke 'succesrecepten'. Zelf ben ik dol op pasta, maar de kinderen juist niet. Wie weet een keer pasta met alleen saus en kleine gehaktballetjes proberen. Gehaktballetjes maken in ieder geval bij onze meiden veel goed. Jullie horen het: mijn kookinspiratie is bijna op. Wie helpt mij om deze weer aan te vullen? (en dan het liefst ook nog een beetje goedkoop, kindvriendelijk en makkelijk) Eet smakelijk allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je