{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat eten jullie wekelijks met de kids?

Ik ben op zoek naar nieuwe makkelijke maaltijden met de kids, het herhaalt zich nu vaak, dus ik ben op zoek naar nieuwe ideeën!

Afbeelding blog 'Wat eten jullie wekelijks met de kids?' Achtergrond blur afbeelding

ik zelf ben voornamelijk op gegroeid met aardappels, vlees en groente. Verder aten we dan wel eens pasta, rijst, soep of iets uit de oven.

Ik merk dat ik dit nu eigenlijk wel heb overgenomen in mijn eigen gezin. Elke dag wil je weer een lekkere en voedzame maaltijd op tafel zetten voor het gezin, maar ik merk dat ik tijdens de boodschappen toch elke keer wel weer een beetje op hetzelfde uit kom.

Wat we nu vaak eten zijn aardappels en dan voornamelijk de groentes broccoli, bloemkool, spinazie, wortels, bonen, sla en mais..dat zijn mijn meiden hun favoriet en eten ze ook erg goed. Verder eten we rijst met wat afwisseling qua saus en groenten erdoor, pasta bolognese of carbonara, soep, wraps met vulling, ovenschotel (is de oudste niet heel dol op dus laat je dan alweer eerder staan) en tuurlijk af en toe patat, pannenkoeken of pizza.

Maar dit is toch wel elke keer waar we op terug komen en dan vlees en groente en sausjes wissel ik wat af, maar t komt vaak op hetzelfde neer. Echte vis eters zijn we helaas niet, alleen gebakken visjes komen wel op tafel.

Zelf werk ik ook naast het moederschap en mijn man ook, ook dans ik nog op een avond dus dan is er wat weinig tijd.

Ik kan wel goed koken maar ik vind het niet heel leuk haha, ik ben geen vrouw die het heerlijk vind om uren in de keuken te staan. Dus gerechten wat vrij snel en makkelijk klaar is zijn erg fijn, zodat de kids ook op tijd aan tafel kunnen.

Daarom ben ik op zoek naar ideeën van andere moeders, wat maken jullie vaak klaar voor het gezin? En waar zijn de kinderen dol op?? En wat zijn lekkere voedzame gerechten die redelijk snel klaar zijn?

Kom maar op met jullie inspiratie :-)

Bedankt alvast!!

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je