{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat eten jullie met de lunch?

Ik vraag me af wat jullie eten voor lunch? Gezellig met de kids mee of iets anders en op een ander tijdstip?

Afbeelding blog 'Wat eten jullie met de lunch?'

Ik vind het best lastig om én mijn kinderen te 'voeren' én zelf te eten. Daarom eet ik vaak snel wat nadat iedereen is uitgegeten met de lunch.. Met het avondeten vind ik het een ander verhaal. Dan zitten we gezellig met de hele familie bij elkaar maar de lunch... Zo chaotisch!

Brood of een snelle yoghurt?

Wat ik nu steeds doe, is een yoghurtje (met appel en krentjes) dat is snel en gemakkelijk. Brood eet ik namelijk liever wat minder omdat ik wil afvallen. Maar ik wil niet dat mijn kinderen dit door hebben.. Stel je voor dan eten ze dadelijk ook geen brood meer!

Boterhammen versieren

Mijn kinderen hebben op school geleerd om gezellig je boterham te versieren (zoals de foto) heel leuk... En een lekkere troep haha! In plaats van af en toe in het weekend willen ze nu elke ochtend en middag een boterhamgezicht! Handig! Het leukste gedeelte van de gezichtjes zijn toch wel de 'sproeten' ookwel gekleurde vruchtenhagel... Nou ik heb nog nooit mensen gezien met zoooo veel sproeten haha! Soms laat ik het gewoon even gebeuren, anders blijf je nee zeggen. 

Ervaren jullie het lunchmoment ook zo vreselijk hectisch? En wat eten jullie zelf? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je