{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een weertje, koekepeertje

Wat een weertje vandaag.... regen regen onweer regen en nog eens regen. Code geel, code oranje en paniek in Nederland.

Afbeelding blog 'Wat een weertje, koekepeertje'

Op mijn werk zaten we gelukkig droog, nou ja droog... op een paar plaatsen lekt het als het zo hard regent, dus her en der stond een emmer.... the same old song when it's raining. En toen sloeg ook nog eens de bliksem in en werden we om de paar seconden gebeld door de intercom, waar vervolgens niemand stond of niemand op de knop gedrukt had. Het was me dus weer een dagje wel.

Nu thuis regent het nog steeds erg hard. Er is niet echt iets op tv (tja Back to the Future, die heb ik al wel honderd keer gezien denk ik). Dus staat die op de achtergrond aan totdat Bones begint. Ik heb besloten om mijn tijd te doden door (nu even te bloggen en daarna) de was in de kinderkamer op te ruimen. Kids slapen, dus dat moet wel lukken als ik zachtjes doe. Ook meteen even oud speelgoed opruimen en op marktplaats zetten en kleertjes die te klein zijn. Dat kan dan ook tijdens Bones (dames kunnen twee dingen tegelijk!). Ben benieuwd of het een productieve avond wordt hahaha.

Morgen moet ik naar een vergadering op het werk over een nieuw project. Normaal werk ik nooit op dinsdag dus moest ik extra oppas regelen in de vorm van mijn (stief)schoonmoeder. Zij komt de kleine vent ophalen, zodat hij daar een dutje kan doen, anders moest hij volgens haar te vroeg of te laat naar bed. Tja weet je..... prima.... geen zin in discussie.... en eigenlijk komt het stiekem wel goed uit. Kan ik in die tijd dat ik ff alleen thuis ben mooi de vloer eens goed boenen ;-). 

Nu alleen de planning nog waar maken hahhaha

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je