{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een week!

Afbeelding blog 'Wat een week!'

Heerlijk dat het weer weekend is. Even de tijd om de boel de boel te laten en de dingen van afgelopen week op een rijtje te zetten, want wat was het een week! De emoties en gebeurtenissen wisselden elkaar in een rap tempo af en het leek even of ik in een soort van sneltrein zat die niet wilde stoppen. Een achtbaan zou je het ook kunnen noemen en laat ik nu net niet van achtbanen houden....

Dinsdag nam ons meisje afscheid van de kinderopvang, dus dat was echt wel even slikken. Woensdag zou vriendlief nieuws krijgen op zijn werk in verband met een reorganisatie. Een spannende dag waarbij ik mijn mail wel minstens dertig keer heb gecheckt. Gelukkig was dat wel de moeite waard, want het was in ieder geval ( nog ) geen slecht nieuws. Voor nu hoeft hij er tenminste niet uit en we duimen in juli maar verder voor een eventuele contractverlenging. Donderdag ging ons meisje voor de eerste keer oefenen op school. Zoals in mijn blog 'Daar gaat ze' te lezen is, ging dat bij mij ook weer met emoties gepaard. Gisteren werd ons meisje vier jaar, dus wederom geen gewone dag, maar een hele gezellige dag, waarbij je vanzelfsprekend weer terug kijkt op die dag 4 jaar geleden.

Al met al geen gemiddelde week, maar een week waarbij je al snel weer verlangd naar een gewone week. Aanstaande maandag is voor mij nog steeds geen gewone dag. Normaal werk ik op maandag, maar nu heb ik een dagje vrij genomen om ons meisje voor de eerste keer echt naar school te brengen. Hopelijk wordt het schoolritme voor ons meisje en mama snel vertrouwd en gaan we weer heel veel rustige weekjes tegemoet!

Fijn weekend!

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je