{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een verschrikkelijk jaar

Het begon vandaag precies een jaar geleden met een miskraam… en er volgde nog meer…

Afbeelding blog 'Wat een verschrikkelijk jaar'

's morgens een bloeding meteen in paniek natuurlijk! Toen zeiden andere tegen mij het hoeft niet perce het kan ook gewoon innesteling zijn. Toch naar de vk geweest en die zei ik zie toch wat zitten maar wil je nog paar dagen zien! Uit eindelijk bleek het een tweeling te zijn geweest…

December 2015

Na twee weken bleek dat ook het tweede vruchtje het niet ging redden. Daarop kwam ook nog het nieuws dat mijn opa (vader van mijn vader) ernstig ziek was en na een kortstondig ziekte bed van 4 dagen overleed hij. (Ik had nog alle 4 mijn opa's en oma's) ik ben wel blij dat ik nog veel bij hem heb kunnen zijn die dagen en ben zelfs met de ambulance met hem mee gereden. Daar heb ik al rustig afscheid van hem kunnen nemen.

Januari 2016

Ik was aan het appen met een goede vriend die een beetje ziek was maar volgens hem niks ergs. Hij lag wel in het ziekenhuis voor onderzoek. Ik had hem s middags nog geappt maar kreeg geen antwoord… tot ik telefoon kreeg van een vriendin

Februari 2016

Ben met een vriendin aan het afspreken voor die dag om wat leuks te gaan doen! Totdat mijn telefoon gaat en men moeders stem hoor. Er ging vanalles door me heen! Oma is gestorven (de moeder van mijn moeder) heel onverwachts eigenlijk want van de vier was zij nog het best bij en actief.

Juni 2016

Eindelijk een licht puntje! Ik ben weer zwanger! Alleen meteen genieten kab ik door de angst van de mk. Met opa (vader van mijn moeder) gaat het op en neer valt vaak en heeft eigenlijk al geen zin meer sinds oma gestorven is.

Juli 2016

Begin juli ik ga naar de wc en… bloed?! Nee, niet weer!! Niet nu! Kan ik er nog een aan op dit moment?! Nee, dat kan ik niet! Ik ben al een wrak met alles wat er gebeurt is en de zorg voor opa en oma! Maar gelukkig blijkt alles goed te zijn! Alleen rustiger aandoen en stress vermijden.

Totdat er bericht komt dat opa toch naar een tehuis gaat! Hij heeft daar twee weken gezeten en is gestopt met eten en drinken! Zei alleen nog maar ik ga naar oma toe! Na aantal dagen is hij uiteindelijk ingeslapen.

September 2016

Van de 4 is er nog maar 1 oma over! Ze gaat flink achteruit en we hebben al een aantal keren afscheid genomen! Maar ze is er nog steeds en gaat weer vooruit! Hoe ze het doet! Ze is zo sterk die vrouw echt ongelooflijk!

November 2016

Hoop ik op een beter jaar! In februari zal ons kleintje geboren worden! Ik hoop alleen niet op de sterf datum van oma! Maar ik heb het rare gevoel dat zo moet zijn!

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je