Snap
  • Mama
  • post

Wat een ontwikkelingen

Even een korte update .. vanwege de radiostilte aan deze kant

Hihi, wat een ontwikkelingen!

Hier bij ons this, maar ook hier op de site! Vind het heerlijk om met de blogs mee te lezen over verschillende onderwerpen, vraagstukken en overwinningen! Maar schrijven over hoe het hier gaat is nogal een klus!

Dit komt doordat ik op het moment druk ben met het opzetten van een idee voor een eigen zaak. Dit omdat het werk niet voor het oprapen ligt en mijn sollicitaties allemaal op niets uitlopen. Misschien dat als ik dit idee goed uitwerk, maak ik mijn eigen werk! We zijn er nog lang niet, maar vind het heerlijk om nu al dingen te doen. Eigenlijk maak ik nu van mijn hobby meer werk, en ik hoop op een dag zelfs te kunnen zeggen: mijn werk is mijn hobby. Want ;) mijn hobby is mijn passie! Ik leef op, maar daardoor schrijf ik hier iets minder!

Wil je toch iets vaker iets van me zien? ;) dan moet je op fb zo af en toe eens zoeken naar kantinekesfotostudio. Daar vliegen zo af en toe de uitgewerkte ideeen rond en hoop ik iedereen op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen die volgen.

Ik zal proberen iets vaker op jullie te reageren, maar nogmaals ik doe het niet beloven hihi

10 jaar geleden

Natuurlijk wil ik dat!! Dank je wel!

10 jaar geleden

Ik heb je facebookpagina geliked. Leuk hoor! Misschien vind je het ook leuk om mijn facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/#!/akencoaching

10 jaar geleden

Je kunt met jouw passie heel ver komen! Veel succes!