{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een jaar was 2020 ✨

Laten we allemaal lief zijn voor elkaar, juist nu!

Afbeelding blog 'Wat een jaar was 2020 ✨ '

2020 ✨

De tijd van het jaar om terug te blikken op afgelopen jaar, en wat voor één!

Laatste weken waar een uitdaging. Er hangt een bepaalde vibe in December, die dit jaar anders is dan andere jaren, voor iedereen! Maar voor mensen zoals ik, als ik voor mezelf mag spreken, als alleenstaande moeder, is deze maand eenzaam. Het gevoel van samenhorigheid, het gevoel van verbinden, van liefde, van knuffels en van aandacht. All The feelings.

In deze maand wil je juist verbinden, samen zijn, knuffelen, liefde ontvangen & geven, en oh wat is dat lastig, altijd, maar vooral dit rare jaar! Juist nu heb ik en zoveel mensen met mij behoefte aan dit alles, en het wordt ons zo verdomme lastig gemaakt.

Ja, ik heb de allerliefste, fijnste familie en vrienden om mij heen maar toch voelt het zwaarder dan alle andere jaren!

Het was een jaar van angst, van opnieuw beginnen, van keuzes, waarvan je op voorhand niet weet of het de juiste zijn. Een jaar van afstand, een jaar van isolatie, een jaar van oude wonden die weer open gingen, een jaar van rouw, een jaar van dingen een plekje geven, een jaar waarin 2016 en 2020 met alles wat daarbij komt kijken voor mij samen kwamen!

Ik vond het zwaar jaar, emotioneel & op momenten wist ik echt niet hoe ik er doorheen moest komen! Ik, die altijd positief wil blijven, vooruit wil kijken & wil dat ik hier weer sterker uit kom dan ooit, vind het één van de zwaarste jaren tot nu toe. Wat een jaar was dit!

Maar het was ook een jaar van groei. Een jaar van persoonlijke ontwikkeling, een jaar van voor mezelf kiezen, hoe moeilijk die keuze ook is. Een jaar van nieuwe vriendschappen, een jaar van oude vriendschappen die weer opbloeide, een jaar van meer qualitytime dan ooit met Lila 🤍, een jaar van maximaal Carnaval vieren en wat ben ik blij dat ik dat nog heb gedaan! Een jaar van Ibiza, een jaar van weekendjes weg met familie en vrienden. Een jaar van een nieuwe baan & een heel fijn nieuw huis. Een jaar waarin ik heb besloten naast mijn huidige baan voor mezelf te beginnen. Het jaar van zittende dansfeestjes & heel veel wijn! Een jaar waarin ik me nog meer heb gerealiseerd wie er echt belangrijk zijn in ons leven!

Laten we allemaal lief zijn voor elkaar, ieders gevoel accepteren en omarmen, er voor elkaar zijn, juist in deze tijd. Knuffel de mensen die je lief hebt, heb oog voor de mensen die een extra knuffel nodig hebben, geef eens vaker iemand een complimentje en zorg goed voor elkaar! Doe gewoon eens extra lief!

Ik ga het jaar 2020 achter me te laten & weer vooruit kijken! Kijken naar al het moois wat er wel is en wat we wel hebben! Op een beter, mooier jaar! 


Happy fucking newyear 🤍

#2020 #selfreflection #terugblikken #wateenjaar #doeislief #happyfuckingnewyear 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je