{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een chaos :(

Afbeelding blog 'Wat een chaos :('

Wat een chaos is het op dit moment. Zal het ooit anders worden, niet alleen voor mij maar ook voor jou?

Ik ben iemand die klaar staat voor een ander, ook al zit ik zelf in een dip... niet altijd een fijne eigenschap!

Gisteren de hele dag bij jou wezen helpen, opruimen schoonmaken en de administratie. Het huis is nu netjes en schoon, maar je administratie een zooi. Deurwaarders, beslaglegging en schulden, dingen die ik niet ken. Ja van tv, maar niet zo dichtbij! En jij, wordt kwaad, loopt weg, geeft anderen de schuld... wanneer ga je wakker worden en stoppen met liegen? Wanneer zie je dat zij dit heeft geweten en zelf gauw gevlucht is om er beter uit te komen? Dat zij achter jou rug om loopt te kletsen over je familie?

Tja, wanneer??

Zelf ben ik vorige week de ziektewet ingegaan, ingestort... Het gedoe met jou was de druppel die de emmer deed overlopen voor mij. Ja ik maak me zorgen, om mezelf, mijn gezin en om jou... En dan zeggen mensen tegen mij, laat het los en concentreer op jezelf.. Makkelijk gezegd, maar wel mee begonnen en vastberaden al slaap ik nog steeds slecht en ben ik vandaag behoorlijk moe (jij en je ex kosten behoorlijk wat energie).

Donderdag begonnen met mijn eigen huis, door de depressie liep ik behoorlijk ver achter en kon ik het niet meer overzien. Totale chaos.. maar ik ben begonnen, kamer voor kamer en de bovenverdieping is, op de hobbykamer na, schoon en opgeruimd. De gang beneden is klaar. De bijkeuken is voor 95% klaar..

Ik kan het wel, en weet je, het geeft mij rust. Door wat ik gezien heb bij jou weet ik wat ik NIET wil :) ondanks mijn depressie zal ik knokken. Misschien tijd om hier een voorbeeld aan te nemen?

*Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd!*
* Een geordende administratie, zorgt voor overzicht!*

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je