{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een Blog wel niet voor je kan doen!

Afbeelding blog 'Wat een Blog wel niet voor je kan doen!' Achtergrond blur afbeelding

Een paar weken besloot ik dat ik graag een blog wou schrijven over wat me het afgelopen jaar is gebeurt! Dan duurt het even voor je een site hebt waar op dat kan, want ik wou mijn 'verhaal' toch wel graag delen met mensen en was vooral benieuwd naar de reactie's. Uit eindelijk ben ik op deze site terecht gekomen en ben er heel erg blij mee. Een site met moeder met een mening. En als moeder ben je natuurlijk benieuwd naar de meningen van mensen maar ik was toch wel het aller benieuwdst naar de mening van andere moeders!

Uiteindelijk kwam ik hier en aan meningen van moeder geen te kort. Het is leuk om verhalen van andere moeders te lezen en zo op een bepaalde manier dingen met "elkaar te delen". Aangezien ik niet met een kinderwagen buiten kan gaan wandelen en met elke moeder die ik tegen kom kan gaan praten. Ten eerste alleen al omdat bijna niemand hier weet dat ik moeder ben en dat ook zou moet blijven eigenlijk.

Mijn leven als student er naast is niet altijd makkelijk te combineren. Maar morgen hoop ik tijd te hebben om weer een stukje aan mijn verhaal toe te voegen. 

 

Een ding heb ik wel ontdekt ik ben soms een beetje lang dradig, of in ieder geval vertel ik alles uitgebreid maar ja, het is wel hoe het in elkaar steekt!

Dus hopelijk morgen weer een, veel te lang en uitgebreide, blog van mij! Dank jullie wel alvast allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je