{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een bewogen week! Weer met 2 benen op de grond.

De vakantie is nog niet over of we zitten overal, maar dan ook overal weer vol op in!!

Afbeelding blog 'Wat een bewogen week! Weer met 2 benen op de grond.' Achtergrond blur afbeelding

Het is nog maar zo kort geleden, vakantie!! Maar we zijn weer met 2 benen op de grond geland!

Vorige keer vertelde ik dat het zo goed ging, door meer tijd aan mezelf te besteden en te trainen en zorgen dat ik mijn doel ga bereiken....

Dus.... De kids vanaf maandag weer naar school en alles is weer vol op in gang gezet. Ze hebben het naar hun zin, alles is nog even nieuw, dus even aftasten, maar dat gaat goed komen! De oudste in groep 4 en de jongste gaat nu naar (zoals ze zelf zegt) de grote groep 1! Helemaal blij, uiteindelijk, want zondag waren ze allebei over de toeren omdat ze niet wisten wat er van hun verwacht werd en ze het zo spannend vonden (wat gelukkig achteraf allemaal mee viel :)).

Maandag werden er gelijk speeldates gemaakt, je kan het maar gehad hebben hihi en zo was de eerste dag geschied. Dag twee allebei thuis na school, ze waren toch wel een beetje moe.... Dag drie had de oudste al gelijk z´n eerste feestje van het jaar, totaal over zijn grens en toeren ´s middags weer op gehaald bij zo´n speelparadijs (leuk feestjes ;)). Met dochterlief lekker cakejes gebakken en spelletjes gedaan, lekker wat quality time!

Dag vier werden we weer even bij de feiten geroepen en wat gebeurd er dan? Als er wat met je kind gebeurd op school, ben je niet bereikbaar aarrggh!! De ochtend begon normaal, de kindjes naar school en ik naar de fysio (ja ben nog steeds met mezelf bezig :)). Eenmaal thuis gekomen met m´n mam aan de telefoon, komt de schoonmoeder van de buurvrouw vertellen dat ik me niet druk hoef te maken, maar of ik met de auto naar school wil gaan, want mijn dochter is gevallen en moet even langs de huisarts....... Nou ik kan jullie vertellen, dat de stress factor weer gelijk op peil was. Niemand kon echt iets vertellen over hoe of wat, dus heb mijn spullen gepakt en ben gegaan. Een groot steriel gaas op haar wang, waar naar bleek een gat in zat, omdat ze was gevallen tegen een bank aan. Naar de dokter, die heeft het geplakt. Ze heeft zich heel stoer gehouden, wat een kanjer was het! Broer lief kon gelukkig ondertussen met de schoonmoeder van de buuf mee, daar het precies op de tijd was dat ze uitkwamen. 

Gelukkig is het met behulp van een aantal hele lieve mensen goed afgelopen, maar dat vakantie gevoel wat we nog enigszins hadden, was op dat moment erg ver te zoeken ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je