Snap
  • Mama
  • Gezond
  • kanker
  • stress
  • wachten

Wat duurt het lang

De ctscan uitslag was do 24 september en daar is toen besloten om het aan het AMC over te laten, ze zouden mijn tumor weefsel opnieuw onderzoeken.

Nu ga ik even terug naar do 8 oktober.

Na 2 WEKEN bellen krijgen ik eindelijk de oncologe van het AMC aan de lijn, ze vertelde mij dat ze heeft afgesproken met mijn oncologe dat ze het door het AVL (Antoni van leeuwenhoek) laten doen. Ze hadden een brief opgesteld en dat zou mijn oncologe opsturen naar het AVL.

Ik schrik hiervan want dit is mij nooit verteld, het AVL is nieuw voor mij.

Mijn vader bood aan om naar mijn oncologe te bellen want waarschijnlijk is er 2 weken niks gebeurt.

Ze gaf toe dat ze minimaal een week hebben verzaakt. De brief is op de post gegaan op maandag 05 oktober, geen digitale brief maar een geschreven brief dus dat betekent dat het ongeveer woensdag 07 oktober daar aan zou komen.

Ze vertelde mijn vader dat ze mij maandag 05 oktober gebeld heeft, maar mij niet te pakken kreeg. Geen voicemail ingesproken, bellend met een privé nummer dus wat moet ik ermee! Ik had die maandag inderdaad een gemiste oproep en niet veel later kreeg ik mail met een afspraak voor maandag 26 oktober.

Ik raakte een beetje overstuur want waarom word er een afspraak gemaakt met haar? En pas over 3 weken, betekent dat dat ik van hun de uitslag krijg, dan is het slecht nieuws dat kan niet anders. Mijn man besloot er achteraan te bellen en dat bleek om een routine afspraak te gaan. We namen aan dat ze daarom gebelt had.

Mijn oncologe gaf toe aan mijn vader dat ze vergeten is om nog een keer te bellen.

Het is schandalig, er is 2 weken niks gebeurt.

We besluiten het AVL te bellen, daar was inderdaad een brief binnen.

Nou prima, ze gaan ermee bezig.

Vrijdag 09 oktober belt het AVL ons op, ze hadden alleen een brief ontvangen, verder niks. En of het om een second opinion ging? Jongens! Hoe moeilijk is dit! Waarom kunnen ze niet gewoon hun werk doen? Weer erachteraan moeten bellen dat ze met spoed alles moeten opsturen!

Donderdag 15 oktober, we zijn 3 weken verder. Ik heb niet gauw stress maar hiervan wel, dit is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Dit zou natuurlijk niet zo moeten, ik zou hier niet zelf achteraan hoeven te gaan.

Ze zijn mij gewoon vergeten, dit is toch schandalig! Wat als we niet zelf gebelt hadden? Dan waren we nu nog steeds niks verder gekomen..

Het bewijst maar weer dat je een nummertje bent en dat het ze niet interesseert wanneer ik dood ga.

Maar dat interesseert mij wel!

In de middag kreeg ik eindelijk een telefoontje van het AVL. Een bel afspraak is gepland om maandag 26 oktober...weer 10 dagen later..

Uiteindelijk word wel duidelijk dat er wel een studie behandeling is voor mij maar daar horen we dan meer over.

04 september heb ik mijn laatste kuur gehad, pas 26 oktober hoor ik mijn behandel plan..

7 weken is er niks gedaan met mijn tumoren. Ze hebben gewoon de kans gehad nog meer te groeien..

3 jaar geleden

Ik heb alles opgeschreven, datums, tijdstippen dus als het allemaal wat rustiger is dan misschien nog wel.nu kan ik dat emotioneel niet echt aan Dank je wel🥰

3 jaar geleden

Ik vind het echt schandalig 😨 En je moet op deze mensen vertrouwen ?... Ga je er nog iets mee doen? Goed van je dat je zo proactief blijft, het enige wat je gaat helpen in deze situatie maar het lijkt me hartstikke moeilijk. Heel veel succes en sterkte ermee voor jou 🍀❤️

3 jaar geleden

Nog geen steek verder, mijn weefsel word nu pas onderzocht in Amerika, dat duurt ongeveer een maand. Ik ga wel een aantal chemokuren nemen, ipv wachten en niks doen.

3 jaar geleden

Jeetje wat belachelijk... Vooral dat laatste. Je tumoren hebben alle kans gehad te groeien zonder dat iemand er iets aan heeft gedaan. Wat een afschuwelijk machteloos gevoel... Weet je inmiddels al meer?