{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat doe jij? Ik? Ik ben mama!

Is dat oké?

Afbeelding blog 'Wat doe jij? Ik? Ik ben mama!' Achtergrond blur afbeelding

Oh en wat doe je?

Nou ik ben moeder! Is dat te weinig? Geloof me ik heb mijn handen er vol aan.

En ja hoor ik heb heel veel ambities en wil echt heel graag carrière maken. Maar voor mij was werken en kids groot brengen geen goede combi. Als ik iets doe dan doe ik het voor de volle 100%. Toen ik net zwanger was van Mias (en niemand het dus nog wist ) werd me een goede functie aangeboden als manager. Toen besefte ik me dat ik dat niet wilde en dat ik trouwens helemaal niet meer wil werken😂🤣 ik nam ontslag en daar heb ik tot de dag van vandaag geen seconde spijt van! Ik ben nu een relaxte mama die inderdaad niet zo veel aan haar hoofd heeft en zich dus helemaal kan focussen op de kinderen. En ja ik mis soms mijn ding doen, of de sociale contacten maar toch is dit mijn keus. Tegenwoordig lijkt dat niet meer te kunnen en moeten vrouwen ook aan het werk en financieel onafhankelijk zijn! Nja ieder zijn ding hoor, maar ik blijf graag dicht bij mezelf. Dus mocht iemand zich afvragen wat ik doe? Nou ik ben mama. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je