{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat doe je op tweede kerstdag? Dan ga je naar Blijdorp!

Tweede kerstdag en waar ga je dan heen. Lekker met het gezinnetje naar Blijdorp. :-)

Afbeelding blog 'Wat doe je op tweede kerstdag? Dan ga je naar Blijdorp!' Achtergrond blur afbeelding

Allebei de kerstdagen gaan we naar ons families, maar we nemen ook tijd voor elkaar. Lekker als gezin weg. En waar ga je dan heen.... naar Blijdorp! 

Ons ventje is dol op dieren en wordt helemaal enthousiast wanneer we de afrit nemen richting Blijdorp. En daarom hebben we een abonnement. Wij kunnen er dus heen wanneer we willen. Zeker als je er 20 minuutjes vandaan woont.

Dat zorgt er ook voor dat we er niet uren hoeven te lopen. De dieren bezoeken die we leuk vinden en klaar.  Twee uurtjes en dan weer weg.

Het Oceanium is ons favoriet. Zo mooi om al die beesten te zien en zo mooi gemaakt. Je waant je even in een andere wereld. Ons ventje weet al goed waar je moet staan en wat hij wilt zien.

Ook de ijsbeertjes hebben we bekeken. Die zijn al zo groot geworden. Zo leuk om ze te zien opgroeien.

En 's avonds waren we bij de ouders van mij man.  Heerlijk gegeten. 

Helaas is het nu weer voorbij die kerstdagen, maar gelukkig staan er nog genoeg leuke dagen op het programma want mijn man is komende week gewoon vrij. :-)

Hebben jullie wat leuks gedaan vandaag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je