Snap
  • Mama
  • Voeding
  • post

Wat aten wij vandaag

Een snelle kijk in de keuken van vandaag!

Ook vandaag weer eens de vraag... wat moeten we toch eten! En wegens een redelijk drukke dag, wilde ik iets kiezen wat in ieder gaval lekker, makkelijk en toch ook gezond is. Zo had ik al een aantal keer de Jumbo van voor naar achter gezien in mijn zoektocht naar een gezond maaltje... en daar kwam ik dan iendelijk in het vriesvak; Iglo Ocean cuisine Vispannetje met stukjes broccoli, vis en roze garnaaltjes tegen.

Vis eten wij hier eigenlijk toch al veel te weinig, dus die keuze was snel gemaakt! Tagliatelle erbij en omdat mij de broccoli in het pakje wat weinig leek voor 4, heb ik er nog een doosje broccoli roosjes van de Jumbo bij gedaan... Eenmaal thuis, alle boodschappen gescanned (pff ik weet niet of dat ooit gaat wennen.. ik doe sinds een aantal maanden mee met consumerscan van GSK) Tagliatelle aan de kook en het vispannetje met de broccoli in de wok... en in een kleine 15 min een heerlijk maaltje op tafel.. en het smaakt prima. Het is dus best een aanrader en dat vonden m'n twee meiden, die over het algemeen vis liever laten liggen, ook trouwens!

Ik zou zeggen: kan best voor een keer.

Eet smakelijk.

Liefs Mamvantwee.

10 jaar geleden

Ik bedoelde dat mijn man geen vis lust :)

10 jaar geleden

Wij eten hier helaas bijna nooit vis, omdat mijn het niet lust. En als je het dan toch eet, dan grijp je al gauw naar een bakje kibbeling, niet bepaald een gezond maaltje. Maar zaterdag gaan wij uit eten, dus ik denk dat ik dan een lekker gezond maaltje vis uitkies, kan ik nu al blij van worden :)

10 jaar geleden

lag echt aan de taartbodem en op de een of andere manier de spekjes maar ach volgende keer weer beter

10 jaar geleden

oh jammer dat ie mislukt was! ik ben zelf gek op hartige taart.. een preitaart met peertjes is nog altijd mijn favoriet!