{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat aten wij vandaag

Een snelle kijk in de keuken van vandaag!

Afbeelding blog 'Wat aten wij vandaag'

Ook vandaag weer eens de vraag... wat moeten we toch eten! En wegens een redelijk drukke dag, wilde ik iets kiezen wat in ieder gaval lekker, makkelijk en toch ook gezond is. Zo had ik al een aantal keer de Jumbo van voor naar achter gezien in mijn zoektocht naar een gezond maaltje... en daar kwam ik dan iendelijk in het vriesvak; Iglo Ocean cuisine Vispannetje met stukjes broccoli, vis en roze garnaaltjes tegen.

Vis eten wij hier eigenlijk toch al veel te weinig, dus die keuze was snel gemaakt! Tagliatelle erbij en omdat mij de broccoli in het pakje wat weinig leek voor 4, heb ik er nog een doosje broccoli roosjes van de Jumbo bij gedaan... Eenmaal thuis, alle boodschappen gescanned (pff ik weet niet of dat ooit gaat wennen.. ik doe sinds een aantal maanden mee met consumerscan van GSK) Tagliatelle aan de kook en het vispannetje met de broccoli in de wok... en in een kleine 15 min een heerlijk maaltje op tafel.. en het smaakt prima. Het is dus best een aanrader en dat vonden m'n twee meiden, die over het algemeen vis liever laten liggen, ook trouwens!

Ik zou zeggen: kan best voor een keer.

Eet smakelijk.

Liefs Mamvantwee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je