{{ message.message }}
{{ button.text }}

Was, poepluier, stofzuigen: check!

Was gedaan, poepluier verschoond, schoongemaakt; en het is nog niet eens middag.

Afbeelding blog 'Was, poepluier, stofzuigen: check!'

Begrijp me niet verkeerd hoor, reuzeblij ben ik met mijn dochtertje en alle tijd die ik in de afgelopen dertien weken met haar heb gehad. Maar ik ben ook reuzeblij dat ik over twee weken weer op kantoor verwacht wordt.

Na een makkelijke zwangerschap en een bevalling waarbij het inbrengen van het infuus (ingeleid wegens zwangerschapssuiker) misschien wel het meeste pijn deed, stond ik met baby en man op de stoep van het ziekenhuis. Nog 14 weken vrij! 

De eerste weken waren druk, weinig slaap en heel veel visite. De weken daarna bestonden uit een ritme vinden, reisjes maken met de baby en nog steeds heel veel visite. Al snel begon bij mij het gevoel dat ik toch wel iets meer uit mijn dag wilde halen behalve het voeden/wassen/stofzuigen en boodschappen doen. Eigelijk heb ik gewoon de behoefte om weer een beetje op waarde geschat te worden. 

Nog anderhalve week en ik stap 's ochtends weer op de fiets naar mijn werk.

Ik kijk ernaar uit.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je