Snap
  • Mama

Was, poepluier, stofzuigen: check!

Was gedaan, poepluier verschoond, schoongemaakt; en het is nog niet eens middag.

Begrijp me niet verkeerd hoor, reuzeblij ben ik met mijn dochtertje en alle tijd die ik in de afgelopen dertien weken met haar heb gehad. Maar ik ben ook reuzeblij dat ik over twee weken weer op kantoor verwacht wordt.

Na een makkelijke zwangerschap en een bevalling waarbij het inbrengen van het infuus (ingeleid wegens zwangerschapssuiker) misschien wel het meeste pijn deed, stond ik met baby en man op de stoep van het ziekenhuis. Nog 14 weken vrij! 

De eerste weken waren druk, weinig slaap en heel veel visite. De weken daarna bestonden uit een ritme vinden, reisjes maken met de baby en nog steeds heel veel visite. Al snel begon bij mij het gevoel dat ik toch wel iets meer uit mijn dag wilde halen behalve het voeden/wassen/stofzuigen en boodschappen doen. Eigelijk heb ik gewoon de behoefte om weer een beetje op waarde geschat te worden. 

Nog anderhalve week en ik stap 's ochtends weer op de fiets naar mijn werk.

Ik kijk ernaar uit.

 

7 jaar geleden

Ik snap het helemaal! ik wil ook wel wat meer doen dan alleen een beetje schoonmaken en de <a href="http://www.astrovac.nl/"> stofzuiger </a> gebruiken.. naar een tijdje word het saai hoor