{{ message.message }}
{{ button.text }}

Want in elke dag schuilt iets moois, hoe klein het soms ook kan lijken

🖤

Afbeelding blog 'Want in elke dag schuilt iets moois, hoe klein het soms ook kan lijken' Achtergrond blur afbeelding

Dankbaarheid

Het is een mooi woord, vind je niet? Maar het is meer dan dat. Ben jij dankbaar? En hoe uit jij je dankbaarheid?

Wist je dat dankbaarheid een effect heeft op je geluksgevoel?

Je echt dankbaar voelen.. voor die prachtige zonsopkomst, voor het mooie weer, voor de fijne dag of bijvoorbeeld de fijne collega’s met wie je werkt. Voel jij het? Want praten over dankbaarheid is niet hetzelfde als het voelen en ervaren van dankbaarheid.

Voel jij het?

Misschien vind je het fijn om op een bepaald moment van de dag bewust dankbaar te zijn? Voor je naar bed gaat? Of wanneer je net wakker Bent?

Is dankbaarheid iets wat jij nog mag oefenen? Misschien kan je beginnen met bewust even stil staan bij de dingen waar jij dankbaar voor bent. Vaak zijn het de dingen die je een kriebel in je buik bezorgen, je een fijn gevoel geven of je laten stralen..

Ik hoop dat je iets kan vinden, waar je vandaag dankbaar voor bent. Want in elke dag schuilt iets moois, hoe klein het soms ook kan lijken. Met dankbaarheid zul je merken, dat de kleine dingen groot worden.

🖤✨


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je