{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer waait de kanker uit me lijf?

Afbeelding blog 'Wanneer waait de kanker uit me lijf? ' Achtergrond blur afbeelding

Hier ben ik weer. 5 weken was er geen een stout soldaatje in me lijf te bedenken. Tot ik vorige week weer een scan had. Ik stapte zonder pruik uit de scan en zag de meneer die achter het glas zat. Ze blik was raar en eng tegelijk. Ik wis genoeg en als snel was alles weer duidelijk. De soldaatjes konden niet zonder me en waren er weer. Laatste weken zitten we nog in corona crisis maar ook in de k crisis teminste wij wel! Maar ik schrijf deze blog en ik wil zeggen : stoute soldaatjes deze oorlog ga ik weer winnen. Want ik ben een sterke vrouw en ik win alles. Nu laat ik me spier ballen zien. En steek ik gemeen me tong uit. Want ik ga je kapot maken. Ik ben er klaar voor. Ik ga 100 worden en ik ga keihard achter me rollator rennen. Ik krijg zes klein kinderen en over 21 jaar ben ik 25 jaar getrouwd met me super hero. Amen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je