{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer smelt jij helemaal ?

Afbeelding blog 'Wanneer smelt jij helemaal ?'

Slapeloze nachten, spuitluiers en peuterpubers. Nee, het leven van een moeder gaat echt niet altijd over rozen, maar hoe cliché ook: wat krijgen we er veel voor terug. Pure onvoorwaardelijke liefde. Zo zei mijn jongste van de week spontaan:''mama, weet je wat ik voor mijn verjaardag wil? ( duurt nog heel lang ) Weer dezelfde mama, want ik vind jou zoooo lief!" Daar doe je het toch allemaal voor. Wanneer smelt jij helemaal?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je