{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer je op alle fronten een "loedermoeder" blijkt te zijn :s

Afbeelding blog 'Wanneer je op alle fronten een "loedermoeder" blijkt te zijn :s'

Oke, oke.. Natuurlijk ben ik niet een loedermoeder.. Of toch wel *hmmz.
Ik vind het heerlijk om onze kinderen op de kast te jagen en ze proberen het dan ook vaaaaaak terug. Maar ik zou er geen ster in zijn als ik altijd op mijn hoede ben haha..

Maar wat houdt de context "loedermoeder" nou precies in.?
Ben je dan een loeder naar je kinderen? of juist naar hen die in jouw ogen je kinderen verkeerd bejegend?

Een voorbeeld zoals ik hier boven al noemde, vind ik het heerlijk om onze kindjes van 12, 8 en 5 jaar op de kast te jagen. Er wordt dan ook wel eens om gehuild. Terwijl ik dan stiekem de grootste lol van binnen heb. Daarin tegen voor dat jullie mijn kindjes zielig gaan vinden, als ik van de trap afkukel staat de middelste ongegeneerd te lachen :( haha

Maar als onze kindjes onrecht wordt aangedaan ben ik ook absoluut niet voor rede vatbaar en zet alles op alles tot dat het opgelost is.
En eerlijk is eerlijk dan komt die "loeder" toch echt omhoog *zucht

Wat is in jullie ogen nou een echte "loedermoeder"? en zie jij je zelf als 1.?*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je