{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer is het zover?

Wanneer komt de kleine? Heb je wel goed gekeken hoe dik ik was toen ik zwanger was??!!

Afbeelding blog 'Wanneer is het zover?' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb nu 2 kindjes en werk 6 jaar in een buurt supermarkt. Bij Dylan ben ik 5 maanden na de geboorte weer begonnen met werken. Waarom zo laat? Dit leg ik uit in een andere blog ;) 

Ik stond na die 5 maanden weer achter de kassa en de 1e week heb ik de vraag "wanneer komt de kleine?" minstens 4 x gehoord. Hij is er al en hij is al 5 maandjes oud. Oh echt? Oh ben je dan nog zo dik? Was de vraag erna. Nou fijn om te horen! Uhm ja ik ben van mezelf ook niet dun nee, maar hoe ik was tijdens de zwangerschap dat kun je niet vergelijken. Hier heb ik heel veel moeite mee gehad. En nu Evy is geboren is het precies het zelfde. Terwijl ik op dieet ben en nu 12 kilo kwijt ben in 5 week. Dit is dan zo gemeen ik zie duidelijk al verschil maar mensen dus blijkbaar niet :(.  Zijn er dames die hier ook ervaring mee hebben?  

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je