{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Wanneer ga je weer werken? "

Maatschappelijke druk

Afbeelding blog '"Wanneer ga je weer werken? "' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste zwangerschap had ik rooskleurig voorgesteld. Net als in films, waar alleen de leuke aspecten worden benadrukt zoals 's avonds laat ijs eten met een ondersteunende hand in je rug. Helaas was dit niet voor mij weggelegd, ik had een gecompliceerde zwangerschap van bekkeninstabiliteit tot aan ongecontroleerde astma!

Mijn gynaecoloog en longarts legde mij gedurende de zwangerschap uit dat dit kwam door hormoonverandering en de klachten in de meeste gevallen veranderen na de bevalling. Nou je zult het al aan voelen komen .. DUS NIET!

Ik zocht troost in het feit dat ik een kern gezonde en prachtige dochter had gebaard. Iedere pijn en ellendig moment was en is het waard geweest. Ik ben nu herstellende en probeer dan ook volop van mijn dochter te genieten (nu het nog kan).

Helaas is er een vraag die mij achtervolgt als een spook in een horrorfilm .. "wanneer ga je weer werken?". Ik heb mensen horen praten over een maatschappelijke druk, maar geloof me .. dit zijn niet alleen woorden, het bestaat! Alsof je als moeder haast moet werken om überhaupt als moeder gezien te worden. Wie niet mee doet, valt er buiten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je