{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wacht maar tot ze ...

Als ik tegen mijn mede moeders vertel hoe leuk ik het allemaal vind en hoe blij ik met mijn meisje ben dan is steeds de reactie: Wacht maar tot ze dit gaat doen of wacht maar tot ze dat gaat doen.......... Dan praten we verder!

Afbeelding blog 'Wacht maar tot ze ...'

Inmiddels doet ze al een aantal van deze dingen en ik vind het alleen maar leuker worden! Enkele voorbeelden op een rijtje:

Wacht maar tot ze gaat kruipen...

Nou kruipt ze niet echt, en lijkt het een beetje op een kruising tussen een vis op het droge en een rups, maar vooruit komt ze en met een snelheid van een beste sport auto. En ik maar wachten op het moment dat ik het niet leuk ga vinden, maar dit moment komt niet. Ik kan alleen maar trots aanschouwen hoe mijn meisje bij iedereen de kamer aan het verkennen is.

Wacht maar tot ze gaat staan

Nou deed ze dit in de box behoorlijk snel en dit was wat pijnlijk voor haar lijf en mijn moeder hart want ze is een paar keer behoorlijk hard gevallen. Deze fase ging gelukkig voorbij en nu kan ze heel goed gaan staan en zitten als ze zich maar minimaal met een handje vast houd. Nu heeft ze ook ontdekt dat je met behulp van een tafel, een tafelpoot, een kast, een muur, een been en nog veel meer, ook tot staan kan trekken en dan kan je in ene bij veel meer mooie dingen van het leven. 

Mama heeft namelijk heel veel mooie glimmende dingen op de tafel liggen en die kan je dan eindelijk pakken. Tja, ze houd me wel bezig en ik kan haar geen seconde uit het oog verliezen......... Maar ik kan het gevoel nog niet vinden dat ik het niet leuk vind. Nee ik blijf apetrots op dat ze al zoveel kan en zo heerlijk ondernemend is!

Nee ik zie niet dat het lastig is alleen dat het voor haar veel voordelen heeft. Het enige wat moeilijk is dat ze nog niet begrijpt dat iets niet mag en dat ik bij 200keer "nee" nog maar net begonnen ben met het duidelijk maken dat het niet de bedoeling is dat ze mijn wierookhouder in haar mond stopt..... Ach zo heb ik ook een nieuwe hobby en ik moet zo vaak gaan staan en zitten dat ik mijn abonnement op de sportschool stop kan zetten en dat scheelt me op jaar basis al gauw zo'n €400,00........dus....

Nee ik vind het niet zwaar en moeilijk, ik vind geweldig en leuk. Maar misschien moet ik nog even wachten tot ze............... tja ik weet niet misschien komt het nooit en misschien komt het morgen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je