{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarschuwing: blog kan verslavend zijn.

Waarschuwing: deze blog kan verslavend werken…

Afbeelding blog 'Waarschuwing: blog kan verslavend zijn.'
Waarschuwing: deze blog kan verslavend werken… Eerder vertelde ik jullie in mijn blog al over pinterest. Voor degenen die Pinterest nog niet kennen, even kort: Pinterest is een online prikbord waarop je leuke ideeën, die je op internet vind, kunt posten. Je kunt zelf je posts ordenen in verschillende boards, zodat je snel en overzichtelijk al die leuke dingen bij de hand hebt. Je kunt ook de prikborden van andere mensen bekijken en die leuke ideeën weer plaatsen op je eigen prikbord. Zo doe ik leuke inspiratie op en maak verschillende zelfmakers die ik vind via Pinterest. Zoals deze leuke notitieboekjes…

goodie bij bestelling Wis en Waarachtig

Die ik maakte als goodie om met mijn bestellingen mee te sturen. En deze lieve notitieboekjes met letter voor mijn lieve collega’s.

notitieboekje met letter zelf maken

Daarbij liet ik me inspireren door een notitieboekje dat ik hier vond. Ook deze superhandige (en hele sfeervolle) opbergers voor al mijn lintjes…

opbergers voor lint

vond ik via Pinterest op deze pagina. Ik vind het wel altijd leuk om er weer een creatieve draai aan te geven. Zo wordt het toch weer iets van mezelf. Wil je nog meer ideeën zien en inspiratie opdoen? Kijk dan zeker op mijn Pinterest prikbord. En heb jij ook een prikbord dat ik zeker niet mag missen, laat het me dan weten! Groetjes en veel creativiteit! Tamara.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je