{{ message.message }}
{{ button.text }}

waarom kan ik niet fulltime moederen?

Altijd 2dagen werken en daarnaast een eigen salon draaien. Dan ineens fulltime moederen. Het lijkt zo makkelijk, maar het valt me vies tegen

Afbeelding blog 'waarom kan ik niet fulltime moederen?' Achtergrond blur afbeelding

 Je zou toch alles op orde moeten hebben. Stofvrij en alles glinsterd. Maar hoe gek het ook klinkt, ik ben mijn routine kwijt. Ik kijk oude serieus terug. En dan doe ik eens wat. Ik plan wat extra sporten, omdat mijn kids uiteraard de oppas zo leuk vinden. Zelf ben ik dan blij, even de deur uit. Ze komen soms echt op me af. En dat na net 3dagen van de zomervakantie. Ik kom even op adem als ze de dag erna na oma gaan. Maar s'middags vind ik het stil en saai in huis. Dus ergens, tja ergens schuilt er toch wel een echte moeder in mij. Nog 5 weken te gaan. Ik praat in mezelf. Dat kan ik echt wel aan. Zucht......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je