{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom is hiervoor een compliment nodig?

Ik ben al een tijdje weg bij de vader van mijn twee oudste heren maar er begint me nou toch wat dwars te zitten.

Afbeelding blog 'Waarom is hiervoor een compliment nodig?' Achtergrond blur afbeelding

Sinds een aantal jaren ben ik alleenstaand(voor het gemak reken ik even niet de korte relatie mee me de vader van mijn jongste. Daarover komt nog een andere blog) en ik denk dat mijn ex en ik het best goed doen samen. Natuurlijk we hebben onze dingetjes nog wel eens maar daar zullen de jongens nooit wat van merken. 

Een tijdje terug moesten we op gesprek bij de orthopedagoog op de school van mijn oudste (hij gaat naar het speciaal onderwijs)en toen kregen we van haar een compliment over hoe we daar dan toch samen zaten en dat we zo leuk ook over dingen uit het verleden en elkaar praten. Toen ik weer thuis was zat ik daar eens over na te denken... Eigenlijk is het belachelijk dat je een compliment hiervoor krijgt. Ik snap het hoor en natuurlijk vindt ik het ook leuk om te horen dat andere mensen ook zien dat we het goed proberen te doen voor de kinderen. Maar waarom is het nodig. Blijkbaar is het heel uniek dat hij en ik het zo doen en wordt het 'normaal' gevonden als gescheiden ouders dus niet samen naar een gesprek op school o.i.d. gaan. Mijn ex en ik zien het zo... Op het moment dat je uit elkaar gaat telt wat jullie van elkaar vinden niet meer. Je hebt een manier te vinden om met elkaar door een deur te kunnen zodat je op momenten dat het moet er samen kan zijn voor je kind hetzij tijdens iets op school maar ook bijv bij een ziekenhuisopname. Dan moet je er ook als gescheiden ouders gewoon samen staan. Toch heel normaal. Of zie ik het verkeerd? Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. (En ja ik weet dat er uitzonderingen zijn hoor waar dit gewoon echt niet meer mogelijk is na een scheiding om wat voor reden dan ook)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je