Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • #metoo

Waarom ik #metoo-moe ben

6 jaar geleden

Goed dat je een blog schrijft. Ook hier moe van me too. Het is een hype aan het worden en je voelt je bijna buiten gesloten als je het niet kan zeggen. Echt goed als je het wil vertellen, maar word nu bijna opgedrongen. Hopenlijk binnenkort weer niet meer een hype.

6 jaar geleden

Ik snap je en ik voel je^^ Hopen dat het snel ophoudt!

6 jaar geleden

Door een ervaring 10 jaar geleden heb ik (helaas) wel een rede om een #metoo te plaatsen. Ik kies er voor om het niet te doen. Niet heel de wereld hoeft het te weten en toen ik het kwijt wou, mijn beste vriendin in vertrouwen genomen. De #metoo mensen snap ik persoonlijk ook niet, waarom zou je zoiets openbaar gooien? Taboe doorbraken, aandacht? I dont know. Door mensen (zoals ik) doe de hashtag #metoo (bewust) niet plaatsen krijg je inderdaad nog steeds geen duidelijk beeld. Een (anonieme) enquête lijkt mij daarom ook een veel beter idee en zal waarschijnlijk een betrouwbaarder beeld schetsen. Zelf ook #metoo moe.

6 jaar geleden

Ik vind het heel vervelend voor de mensen die zoiets hebben meegemaakt (en ja ook ik ken er) maar ik ben ook #metoo moe. Zelf heb ik gelukkig geen enkele reden om die # te plaatsen.