{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom doen we niet meer met onze foto's?!

Want het is zo leuk!

Afbeelding blog 'Waarom doen we niet meer met onze foto's?!' Achtergrond blur afbeelding

Foto's, ik ben er dol op. Mijn telefoon staat er dan ook vol mee. Echter blijft het daar vaak ook bij. Want afdrukken doe ik eigenlijk echt te weinig. Tot ik ontdekte dat je ook kerstballen met foto's kan laten maken. Zeg nou zelf, hoe leuk is dat in deze tijd?!

Ik ben dol op de kerstboom en de gezelligheid die je, alleen met zo'n boom met lichtjes neer te zetten al in huis haalt. En zeg nou zelf? Het word toch nog veel leuker als je er kerstballen met foto's in kan hangen van jouw trots!

Via mijn telefoon ging ik naar de website van smartphoto, via de website kon ik via het menu heel makkelijk kennis maken met alle fotoproducten. Mijn voorkeur ging uit naar de houten hangers. De foto kon ik heel makkelijk toevegen. En dan kon ik naar de volgende hanger gaan. Want je hebt een setje kerstballen per 4! Vooraf kon ik al kiezen of ik voor een ronde of vierkante wou gaan. Ik koos voor de ronde houten hangers.

Wat het nog leuker maakt is dat je zelf kan kiezen of je de foto op de houten hanger in orginele kleur wilt, of dat je ze zwart/wit, of sepia wilt. Ik had eerst alle hangers zwart/wit gedaan. Maar op het laatst ben ik toch nog geswitcht naar de orignele foto. En ik ben er echt super blij mee, het staat toch super leuk in de boom, zeg nou zelf?!

En nu ik toch al op de website was kon ik best wat meer foto's laten afdrukken. Aangezien Nomaé 6 weken geleden geboren is, staat er van haar nog geen foto in huis. Ook best ongezellig! Ik zag dat smartphoto ook hele leuke houten houders heeft met foto's. Bij deze houder krijg je gewoon 13! foto's. Je kan ze dus lekker afwisselen.

Ik heb bij deze houder gekozen om alle foto's in zwart/wit af te drukken. Ik koos voor foto's van ons gezin van vier, maar ook van de kinderen alleen. De foto's zijn groot en hiermee heel duidelijk. Daarnaast is het wel leuk dat ze een soort polaroid effect hebben.

Nadat ik beide producten in mijn winkelmandje had toegevoegd was het wachten op het moment dat ik ze thuis zou ontvangen. Ik kreeg de fotohouder met foto's al een dag later binnen, mega snel dus! De kerstballen ontving ik een dag later in de brievenbus. Dat verbaaste me hoe snel dat ging! Zeker omdat je allerlei leuke fotocadeas kan bestellen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk fotocadeau, neem zeker een kijkje op de website van smartphoto!

Liefs Erica

- @thuisbyerica

Afbeelding blog 'Waarom doen we niet meer met onze foto's?!'

Kijk hoe leuk het staat, die houten hangers in de kerstboom!

Afbeelding blog 'Waarom doen we niet meer met onze foto's?!'

Bij deze houten fotohouder krijg je 13 foto's, je kan dus lekker afwisselen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je