{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar zijn mijn krullen gebleven!!??

Een foto uit 1995 waar ik 2 jaar was, en een foto uit 2014 waar ik 20 was. En? Ben ik veel veranderd?

Afbeelding blog 'Waar zijn mijn krullen gebleven!!??'

1993 het jaar waarin ik geboren werd...toen leefden we nog in een vorig eeuw, en een vorig millennium. Zo lijkt het dramatisch ver terug in de tijd, maar in de werkelijkheid is 24 december 1993 (mijn verjaardag) een ruime 21 jaar geleden. 

Kleine Maggy

Zoals je kan zien op bovenstaande foto had ik 'back in the days' een lekker koppie met krullen. Prachtig vind ik zelf. Maar waar zijn ze gebleven? Geen krul meer te vinden in mijn haar. Hoe ouder ik werd, des te meer verdwenen mijn krullen. Helaas!

Voor zover ik weet was ik een hele vrolijke baby, die helaas heel slecht sliep. Ik heb heupdysplasie gehad aan beide heupen en was veel ziek. Totdat bleek dat ik allergisch was voor koeienmelk. Vanaf toen ging alles een stuk beter. Ik woon in een klein dorpje en ben heel erg blij dat ik daar als klein meisje heb mogen opgroeien. Nu op 21 jarige leeftijd vind ik het het dorp niks meer aan. 

Ik had nooit 1 specifieke wens als het ging om 'wat wil je later worden als je groot bent?'. De ene dag had ik bij een vriendinnetje gespeeld op de boerderij en wilde ik dierenarts worden, en de andere dag zou ik later prinses worden. Maar toen ik eenmaal mijn diploma zou gaan halen op de middelbare school wist ik gelijk welke opleiding ik wilde gaan volgen. Dit was namelijk Mediamanagement op het Grafisch Lyceum. Creatief combineren met management. Helemaal mijn ding! En nog steeds. Hier op stage bij Mamaplaats merk ik dat wat ik leer, ik ook daadwerkelijk kan toepassen op de werkvloer. 

Dit had je mij 5 jaar geleden niet hoeven te vertellen. In die tijd had school geen enkele nut in mijn ogen en was het allemaal onzin. Ja... ik was aan het puberen :) En gelukkig groei je ook daar overheen. 

Nu sta ik op het punt om bijna uit huis te gaan. En heel eerlijk gezegd kan ik niet wachten. Ik ga mijn veilige haven bij mijn moeder thuis zeker missen. Aan de andere kant ben ik nu zo zelfstandig dat ik er helemaal klaar voor ben.

Stage

Er werd mij gevraagd om bij te houden hoe mijn stage hier verloopt en wat ik moeilijk zou vinden. Het is nu mijn tweede week en ik merk dat de routine er al aardig in zit. Want pfoeh de eerste week was bikkelen! Op school was ik op maandag om 1 uur uit, dinsdag vrij etc. Hier is het 5 dagen in de week van 08:30 tot 17:00 vol aan de bak. Maar goed dat had ik al eerder gedaan, dus dat zou helemaal goed gaan komen. De taken hier bij Mamaplaats zijn erg variërend en uitdagend. Je bent hier echt een lid van het team, en geen 'haal jij even de koffie' -stagiair. Dat vind ik erg fijn en dat was ook een van mijn wensen voor als ik ergens stage zou gaan lopen. Donderdag gaat de andere stagiair Pieke weg en dat vind ik echt heel jammer. Het is een onwijs aardig meisje en ze helpt me onwijs goed. 

Website

Ik leer de website helemaal van binnen en van buiten kennen. Aangezien mijn zus zwanger is en de vriendin van mijn broer ook (!!) val ik ze de hele dag lastig met allerlei weetjes en leuke info. Ook is de recepten hoek helemaal mijn ding. Koken is namelijk een grote passie van mij! Voor aanstaande zondag staat er een overheerlijk recept in. Mijn eigen Indonesische familie recept (want ja ik ben half indo). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden :) 

Tot snel weer!

Liefs, Maggy 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je