Snap
  • Mama

Waar word je blij van?

-Fotoblog- Wat een open vraag vandaag voor mijn #30DayBlogChallange. Laten we hier een oude vertrouwde 10xGELUKSMOMENTJES blog van maken! :D

De afgelopen tijd heb ik door de drukte heen toch wel hier en daar geluksmomentjes gehad. Ik weet ze natuurlijk niet allemaal meer want het is al een tijdje terug sinds mijn laatste #GeluksMomentjes Blog. 

Geluksmomentje #1

Family dinner met, ja echt, de HELE family! Van mijn moeders kant :). Mijn Opa werd dit jaar 90 en dat werd groots gevierd. Met zijn alle hebben we mega lekker gedineerd in een restaurand in het bos. Ik mis deze Opa&Oma heel erg. Ze wonen nu sinds zo'n 10 jaar in Goes, Zeeland en wij wonen nog gewoon in het Gooi met zijn alle.. Onder tussen heeft mijn Opatje kanker overleeft maar hij zal nooit meer dezelfse Opa worden als ik ken. Hij probeerd het wel en het lukt ook wel. Maar goed.. Hij word gewoon oud. Het eten was super en het was die avond heel gezellig!! (Die mafkees in het groen is vriendlief, haha!)

Geluksmomentje #2

BBQen met al onze lieve vrienden, toevallig in dat zelfde bos als waar dat restaurandje staat waar we met Opa gingen eten! Haha! Het was super gezellig. We hebben een grote vrienden groep. Met ene persoon ben ik wat hechter dan met een ander maar als we allemaal samen zijn maakt dat niemand meer iets uit. Onze vrienden houden van onze kids en ze vinden het vanzelf sprekend om met ze mee te spelen, op ze te leten en met ze te knuffelen. Onze kids hebben héél veel "niet biologische" Oompjes en Tantes. Heel fijn en mooi te zien dat ze zo gelieft zijn. My heart melts!

Geluksmomentje #3

Deze HEERLIJKE foto op werk toegestuurd krijgen. De brug was dicht en ze stonden vooraan. "Kijk, Papa! FILE!! 

Geluksmomentje #4

Meneer voor het eerst naar de kapper. Dag lieve baby krullen -SNIK-. Wel een super coupe voor terug gekregen!! En na de kapper gingen wij lekker zwemmen met zijn alle :) . Was echt een top dag!

Geluksmomentje #5

Lekkere avond wandeling met ons gezinnetje. Het zonnetje scheen, de buikjes waren vol en Oh wat wonen we toch mooi!! Als ik over de hei loop met de kids vergeet ik altijd even ons mini-flatje op 4 hoog met al die rot trappen! Koeien gezien! Koeien poep gezien! En stiekem Pokemon's gevangen :) Een heerlijke avond! 

Geluksmomentje #6

Elke dag dezelfde film kijken en hem nog steeds even spannend vinden. Big hero 6 of zoals de kids hem noemen: Baymax!! 

Geluksmomentje #7

Spontaan 5 sterren ontbijd. Compleet met zelf gemaakte american pancakes, croisants en gebakken eitjes. Mmmmmmm!!

Geluksmomentje #8

Even kijken bij de hertjes. Weer zo'n diamandje in ons buurtje. De kids vinden het altijd zo leuk. Mevrouw is nergens bang voor en wil alle dieren, altijd aaien. Meneer vind de pauw het mooist :) Oh en het hertekamp is een Pokegym.. :D

Geluksmomentje #9

De kids, lekker aan hun visstick avond eten met Meneertje zijn logee, die is meegebracht van het KDV. Zijn naam is Ling en hij moet overal aan mee doen :). Meneer was euforisch toen hij Ling mee naar huis mocht nemen! Hij heeft Ling lekker gevoerd en nu liggen ze samen in bed te slapen. SMELT

Geluksmomentje #10

Mijn Mama maakt toch zulke heerlijke foto's. Ik ben zo blij dat zij ons leven vast legt. Je zou denken dat deze foto zorgvuldig geposeerd is.. Eigenlijk was ik bezig met Mevrouw haar yoghurt besmeurde broekje uit te trekken, haha!!

Ik hou van geluks momentjes!! Ze maken mij zo blij!! En verder deze dingen ook:

  • Kids, Family&Friends
  • Werken. Druk maar ik zou nooit zonder deze baan willen of kunnen. I love my job!
  • Deze maand een nieuw, mooi gasfornuis gekocht!
  • Mooie brief(ven) van Kevin gehad. Onze vriendschap word steeds mooier. Vandaag stuurde hij mij een klein veertje bij de brief! Wauw!! (blog will follow!).
  • Maandelijks alle rekeningen kunnen betalen! <3
  • Bloggen, Schrijven, Creeëren, Inspireren!

Waar werd jij vandaag blij van? :)

7 jaar geleden

Ja dat ga ik nog is doen! #Geluksmomentjes & ja mijn dochter is nu al een trotse zus ;) dus dat word alleen maar meer gok ik zo. Geniet jij ook verder, van jou momentjes

7 jaar geleden

Aaahw super leuk! Je dochter zal we blij zijn dat ze een broertje of zusje krijgt!! Feel free to copy #Geluksmomentjes! Want het doet je goed :D

7 jaar geleden

Wat leuk al deze blije momenten!! Leest lekker weg. Ik ben vandaag blij, met mijn prachtige echo van deze week van de baby die gezond lijkt te zijn. En mijn dochter die ik na een week weer bij me heb (co-ouderschap) die het filmpje wat ik van de echo gemaakt heb helemaal geweldig vind! En super trots is. En dat ze vandaag heel blij is met haar cadeautjes voor haar verjaardag. Zaterdag vieren we het, maar ze is sowieso al zo tevreden. Hoe heerlijk is dat, een kind wat zo blij is. En dat in de naderende pubertijd. Trotse mama.

7 jaar geleden

Wauw!! Wat een bijzonder moment!! Snel voor die kleine ook een brilletje aanschaven. Wauw, wat een manier om daar achter te komen zeg!!