{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar moet ik beginnen?

Gewoon, bij het begin.

Afbeelding blog 'Waar moet ik beginnen? ' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb zoveel om over te schrijven. Daarom is het ook zo'n chaos in m'n hoofd. Het moet er uit, maar waar begin je? Over "wat" begin je? 

Dit account bestaat inmiddels al een paar dagen dus ik vond dat het maar eens tijd werd om iets te schrijven. Dus bij deze "IETS". En om orde te brengen in de chaos, voor zover dat kan. 

Overdag heb ik geen inspiratie, maar zodra ik in bed lig, je raad het al... Inspiratie. Haha. Ik ben altijd al een avond / nachtmens geweest, maar met 2 kleine kinderen die vervolgens om 7:00 uur op je bed springen en AAN staan is laat naar bed gaan niet zo'n succes. 

Ik zal hier mijn ervaringen, persoonlijke verhalen en meningen delen. Soms leuk, soms stom, soms interessant, soms verdrietig. Met humor, waar je van houd, of juist niet. Misschien zal er herkenning zijn, wie zal het zeggen? Het kan allemaal. 

De verhalen zijn persoonlijk en met "gewoon liefde" geschreven. Maar is liefde wel zo gewoon? 

Ps: de volgorde weet ik nog niet, waarschijnlijk van alles door elkaar, want; chaos.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je