{{ message.message }}
{{ button.text }}

waar is de variatie!?

Hoe je, als je moeder bent geworden, zo maar 4 dagen in hetzelfde kan rondlopen....

Afbeelding blog 'waar is de variatie!?' Achtergrond blur afbeelding

Ikzelf, moeder sinds 30 augustus, merkte na ongeveer de eerste week na de kraamzorg dat ik al bijna een week dezelfde outfit aan had gehad.  Ik had al wel 1 x de dikke trui veranderd, gelukkig. Na een baby gaat de dag echt super snel voorbij, ik heb er gewoon de tijd niet meer voor!  En dan kan iedereen zeggen dat je daar de tijd voor moet nemen.... lekker makkelijk praten. 

Mijn dag is als volgt opgebouwd: 

6:30 eerste flesje, 7 uur brood smeren en koffie zetten voor mn vriend die om 7:45 naar zn werk gaat, hond even naar buiten, een bakje koffie doen en ff gauw wat eten.  Afwas wegwerken en was draaien.... 9:00/9:15 verschonen van kleintje 9:30 flesje. Wasje ophangen en de oude wegruimen.  Dan om 12:30-15:30-18:30 en 21:30 een flesje. Tussendoor probeer ik het huishouden te doen.  

Wanneer moet ik mijn kleding uitzoeken, douchen etc?? Is dit herkenbaar? 

Tags: #Mama

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je