{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar is de echte man gebleven?

Persoonlijk vind ik dat een man een man moet zijn, ik ben een beetje allergisch voor softies. Ik ben voorstander van de echte!! :)

Afbeelding blog 'Waar is de echte man gebleven?' Achtergrond blur afbeelding

In de zomer komt het hele mannelijke geslacht ook weer naar buiten. Niks mis mee natuurlijk, hartstikke gezellig. (voor een paar weken, laat ze dan maar weer aan het werk gaan;)) Maar er viel mij één ding op.. Waar is de echte man gebleven? Ik zie roze zwembroeken. Roze shirts. Gel kapsels. Niet een beetje gel, maar van dat soort dat als je in de zee bent geweest je haar nog in model zit?! Of bij windkracht 10 nog in model. (als je dit leest, waar kan ik het kopen?) Mannen met een onthaarde borst. Zo glad, dat moet gewoon geharst zijn. Af en toe eens een stel onthaarde benen. Ehm.. ik weet dat jullie niet meer hoeven te jagen, maar om nou direct al het mannelijke maar op te geven?

Och en dan kwam ik ook nog een man tegen met van die gele keuken handschoenen tijdens het afwassen. Ik zag zelfs een exemplaar met sokken en crocks. Zonder sokken zijn die dingen al afschuwelijk! Het was dan weliswaar op de camping, maar dat is nog geen excuus om er zo bij te lopen. Oh, of mannen die alleen maar over hun kinderen kunnen praten. Die zijn dan ook nog te vinden op een kleedje, niet zomaar een kleedje, nee ze strijken neer op een kleedje met bloemetjes en drinken hun kopje thee. Neem verdorie een biertje en ga gewoon in het gras zitten! Mannen die dezelfde trui als hun vrouw aan trekken.. hebben we geen eigen smaak meer? Oh! mannen met gemanicuurde nagels. Pak een hamer en timmer wat in elkaar. Maar toch wel de klapper.. Mannen met een draagdoek. Waarom? Waarom?! Waarom doen jullie dat toch? Je gaat me toch niet vertellen dat je je spiegelbeeld zag met draagdoek voor en dat je het mooi vond staan toch? Nee..toch? Het is vrouw afstotend hoor. Als er een vrouw je kant op kijkt als je de draagdoek voor hebt, dan is dat uit pure medelijden. Dat je dat even weet. Niet meer doen! Je mag gewoon ‘Nee!’ zeggen tegen je vrouw als ze je die doek voor wil binden.

De meeste vrouwen smelten bij het zien van de softe kant van een man. Ik.. .niet. Kom op mannen het is tijd om grenzen te stellen. Achter de buggy lopen daar is niks mis mee. Je vrouw helpen af en toe vinden we ook lief. Maar je mag echt, echt! nee zeggen als ze je die doek om wil binden. Als je dat hebt geregeld gooi dan ook direct even die crocks en die afwashandschoenen weg.

Oh, en het kan altijd erger. Er zijn ook mannen die gaan dansen met andere mannen mét draagdoek. Shame on you! ;)

thumbnail_2016-09-12%2021.47.56_14737112

Verder moet je lekker doen wat je zelf wilt. Ik moest dit even kwijt. (psst, ik heb de draagdoek zelf wel om gehad op vakantie. Maar mij staat dat natuurlijk prachtig ;p)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je